Cumhur İttifakı'nın iki partisi MHP'den AK Parti'ye transfer olan Celal Kasapoğlu'nun partisine katılımıyla ilgili ilk kez Öncü Haber ekibine konuşan AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve eski Bakan Dr. Faruk Özlü, "İnşallah birlikte çalışacağız." demişti.

Bu açıklamanın ardından aday adaylığı döneminde çalışkan ve umut vaad eden bir profil çizen Şehir Planlamacısı Celal Kasapoğlu ve ailesi ile bir araya gelen Özlü, Kasapoğlu'nu ekibine kattığını resmen duyurdu.



Aday Özlü'nün basın bürosu tarafından servis edilen bilgi ve fotoğraflarda Özlü'nün Kasapoğlu ailesine misafir olduğu aktarıldı.

Bilgilendirmede Özlü'nün şu ifadelerine yer verildi: "Celal Kasapoğlu ve ailesi ile görüştük. Annesi Fatma Ayten Hanım aynı zamanda lisede benim kimya hocamdı. Celal, çok değerli bir kardeşimizdir, Düzce için değerli ve geleceği parlak bir isimdir. Celal Kasapoğlu ile çalışmayı ben istedim. Birlikte Düzce için çok daha başarılı olacağımızı düşündüm. Ardından Celal ile iletişime geçtik, kendisi ile görüştüm. Ailesi ile tanıştım, bir araya geldik, istişarelerde bulunduk. Celal ile çalışma isteğimi dile getirdim, neticede bugüne kadar geldik. Aslında bu süreç çok çabuk gelişti ve karara bağladık. Düzce’de yeni bir sayfa açtığımızı her zaman söylüyorum. Bu yeni süreçte bizimle yol alacak birçok sürpriz isim olacaktır. Düzce için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Düzceliler bize güvensin, bize inansın. Düzce çok güzel olacak."

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ