Ak Parti il Başkanı Metin Kaşıkoğlu ve İl yönetim kurulu üyeleri 1. OSB’de bulunan bir tekstil fabrikasını ziyaret etti. Kaşıkoğlu, yatırımcıların her zaman baş tacı olduğunu ve onların sorunlarını çözebilmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını dile getirdi.
Kaşıkoğlu, “ Bugün ziyaret ettiğimiz bu fabrika iş ve aş kapısı olan bir yer. Fabrikada tamamı Düzceli vatandaşlarımızdan oluşuyor. Yatırımcı olan fabrika sahibimizi gerçekten yürekten kutluyorum. İlimizde istihdam yarattıkları için çok mutluyuz. Yatırımcı bizim her zaman baş tacımız. Yatırımcılar Düzce’mize ciddi manada katkı sağlıyorlar. Biz organize sanayi bölgesinin hızına yetişemedik. Çok hızlı gelişti. Teşviğinde bunda büyük katkısı var. Çünkü teşvik yapılır yapılmaz Düzce, Türkiye genelinde belki eşine hiç rastlanılmayacak bir şekilde büyüdü. Biz bu büyümenin hızına yetişemedik. Biz OSB’de ki fabrikalarımızı ziyaret etmeye devam edeceğiz. Varsa sorunlarını çözeceğiz.” Dedi.
Ankara temaslarını aktardı
Geçtiğimiz hafta Düzce’nin sorunlarını görüşmek için Ankara’ya giden Kaşıkoğlu bu ziyaret ile ilgili de bilgiler verdi. Kaşıkoğlu bazı bakanlıklarda temaslarda bulunduğunu belirtti.
Kaşıkoğlu, “ Partimizde bir revizyon çalışması gerçekleştirdik. Bu nedenle Ankara’da bazı ziyaretlerde bulunduk. Düzce’nin sorunları ile ilgili birtakım görüşmelerde bulunduk. Milli Eğitim Bakan yardımcısı ile Gençlik ve Spor Bakanı ve Maliye Bakan yardımcılığına yeni getirilen bir arkadaşımız ile görüşmelerimiz oldu. Bu görüşmelerimiz çerçevesinde Düzce’nin sorunlarını anlattık. Daha öncesinde biz Düzce’nin en önemli sorunlarını daha iyi nasıl çözebilirizi tartışmak için bu hafta içinde il yönetim kurul toplantısı yapacağız. Bu toplantıya belediye başkanlarımız, Milletvekillerimiz, İGM üyelerimiz ve Belediye Meclis üyelerimiz katılacak. Tabi ki biz siyasette daha yeni bir yönetimiz. Bu nedenle sorunların hepsini bir anda çözümleyemeyiz. Bu nedenle bu toplantıda ilk öncelik olacak sorunları görüşeceğiz. Bu toplantı sonrasında çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam edeceğiz.” Dedi.