Geçen hafta sadece Büyükşehir Belediye Başkanlığı için temayül yoklaması yapılan ve haftaya pazar günü diğer il Belediye Başkanlarının da değerlendirileceği temayül yoklamaları öncesinde Ak Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu açıklamalarda bulundu.

Bugün Hastane yolu üzerinde bulunan Çamlıbel Konutlarını tanıtmak amacıyla düzenlenen mangal partisine katılan Kaşıkoğlu, “Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta Büyükşehir Belediye Başkanları için Genel Merkez de temayül yoklaması yapıldı. Haftaya da Düzce'nin de aralarında bulunduğu diğer iller için yoklama yapılacak ve illerin yerel seçimler için durumu değerlendirilerek. Ben bunun Düzce için olumlu olacağını düşünüyorum.” dedi.

Yapılacak yoklama sonucunda Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile yola devam edilip edilmeyeceği sorusuna temkinli cevap veren Kaşıkoğlu, “Bu konuda şimdilik bir açıklama yapmam yanlış olur. Bunu bekleyip hep beraber göreceğiz.” dedi.

Belediye Başkanlığı konusunda Belediye Meclis Üyesi İsmail Bayram'ın aday adaylığı konusunu da değerlendiren Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, “İsmail Bayram, yabancı bir isim değil kendisini tüm Düzce tanıyor. Ben İsmail Bayram'ın aday adaylığının doğru olduğunu inanıyorum. Ama bu açıklama yanlış anlaşılmasın. Kendisinin aday adaylığını doğru buluyorum. Çünkü İsmail Bayram, çalışkan ve bu işe uzak olmayan biridir.” şeklinde konuştu.