Ak Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, ekim ayı İl Danışma Kurulu Toplantısı'nda gündeme dair ve siyasi konulara yönelik önemli açıklamalarda bulundu.Çözüm sürecinin önemi üzerinde duran Kaşıkoğlu " Eski Türkiye'yi unutmayalım unutturmayalım" diyerek başladığı sözlerine "biraz rehavete mi kapılıyoruz yoksa" diyerek teşkilat mensuplarına mesaj verdi.

 

İl Başkanı Kaşıkoğlu üç vatan evladının şehit edilmesine büyük tepki gösterirken CHP lideri Kılıçdaroğlu ve HDP'yi de eleştiri yağmuruna tuttu. "Su uyur düşman uyumaz" diyen kaşıkoğlu siyasi söyleminde güçlü teşkilatlar istediklmeriini vurgularken vekil adayları için tartışılacak önemli bir benzetmede bulundu:


Kaşıkoğlu, "Ankara’ya gideceğiz sabaha kadar torbaların bekçisi olan biz küfreden vekil, istemiyoruz diyeceğiz. Bizim seçilmemizde teşkilatların emeği yoktur diyen biz şunla bunla geldik diyen vekil adayları istemiyoruz diyeceğiz. Bugüne kadar olumsuzluklarımız vardır. Bu kez boşluk bırakmayacağız. Belediye il başkanları ilçe başkanları Ankara’ya gideceğiz. Biz böyle bir vekil istiyoruz diyeceğiz. “Spor toto” ile belirlenmiş milletvekilini asla kabul etmeyeceğiz.“dedi.

 

 

Haber; E.TAYHAN