AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu sonunda patladı. Hakkında genel merkeze yapılan şikayetler üzerine soluğu Ankara'da alan ve partinin üst düzey yetkilileri ile görüşen Kaşıkoğlu, görüşme sonrası içini facebook hesabında döktü.

AK PARTİ'YE İHANET EDENLER BİLİN Kİ SONUNUZ YAKINDIR

Kendisine oy verilmesi yönünde bazı il yönetim kurulu üyelerinin temayül yoklamasında partilileri yönlendirip yönlendirmediğine ilişkin bilgi isteyen genel merkeze; Düzce Belediye Başkan adaylığını kesin suretle düşünmediğini söylediğini belirten Kaşıkoğlu, facebook hesabında konu ile ilgili şu sözleri paylaştı: "Yine malum bazı mahfiller, temayül yoklamasında bazı teşkilat mensuplarımızın il başkanı olarak şahsımın ismini, kimi belediye başkanı olarak görmek istersiniz sorusuna yazdırdığımızı iddia etmişler ve gizliden aday olmaya çalıştığımı ifade etmişlerdir. Ben hiç bir arkadaşımdan temayülde bana oy vermelerini talep etmedim ve belediye başkanlığına aday adayı olmayacağımı defaatle belirttim. Benim ve teşkilatımın tek amacı yerel seçimlerde 11 belediye başkanlığını kazanmaktır. Ekibin başından bizlerin ayrılmasını dört gözle bekleyenler, boşuna beklemeyin, ekibimize fitne sokmaya çalışmayın, size geçit vermedik ve vermeyeceğiz. çıkar grupları ile kol kola olup AK Parti'ye ihanet edenler bilin ki sonunuz yakındır."

MENFAATPEREST SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ TEMSİLCİLERİ

İsim vermeden bazı sivil toplum örgütü temsilcilerini de hedef alan Kaşıkoğlu, "Kimin kimle oturup kalktığını, kimlerin nerede kimlerle ne pazarlıklar içinde olduğunu halkımız gibi biz de açık seçik görüyoruz. Dün birilerinin belediye başkan olması için genel merkez koridorlarını arşınlayan menfaatperest sivil toplum örgütü temsilcileri şimdilerde başkaları için yine yollara düştüler. Neden? Çünkü menfaatleri öyle gerektiriyor. Bu sayede güzel imtiyaz elde ediyor ve palazlanıyorlar." ifadelerini kullandı.

DÜZCE'DEKİ SOYSUZLAR ÇETESİ ASLA AMACINA ULAŞAMAYACAK

Kaşıkoğlu ayrıca bir gazetede hakkında suç duyurusu yapıldığı şeklindeki yayınlanan habere de tepki gösterdi ve yapılan haberin gerçekle alakası olmadığını söyledi. Kaşıkoğlu facebook hesabında bu konu ile ilgili de şu sözleri paylaştı: "Bazı çıkar çevreleri amaçlarına ulaşmak ve yerel seçimlerde AK Parti'ye zarar vermek için yine koalisyon hazırlığı içine girmekteler. Bu arada asılsız ve yalan haberleri yandaş gazetelerinde yayınlatmak sureti ile şahsım üzerinden partimize saldırıların dozunu artırmaktadırlar. Şunu söyleyebilirim ki Düzce'deki soysuzlar çetesi asla amacına ulaşamayacak. Düzce huzur kenti olacaktır. Çapulcu çetesine asla geçit verilmeyecektir."

SATILIK Ş..., MİLLETİMİZİ KANDIRABİLECEĞİNİZİ İ SANIYORSUNUZ?

Hakkında yalan haber ve sipariş köşe yazısı yazdıklarını iddia ettiği kişiler için de sert ifadeler kullanan Kaşıkoğlu, "Her türlü yalan haberi ve sipariş yazıları köşelerinde yazabilen satılık ş..., siz milletimizi saf yerine koyup kandırabileceğinizi mi sanıyorsunuz? Milletimiz sizin pisliklerinizi bilmiyor mu sanıyorsunuz? Sizlerin çirkefliğinden korktukları için para vererek hakkında yazı yazılmasını engelleyen zavallılardan mı zannediyorsunuz bizi? Sonunuz yakın,siz ve sponsorlarınızın sonu oldukça yaklaştı. Besleme yazarlıkta sona yaklaşıyorsunuz. şantaja pabuç bırakmaya ben ve ekibimin hiç niyeti olmadığını iyi bilin." ifadelerini kullandı.

BİR GAZETE SAHİBİNİN ÖZELİNE GİRDİ

Düzce'deki bir gazetenin patronunun özeline girerek ağır cümleler sarfettikten sonra Kaşıkoğlu, şu ifadeleri kullandı: "MHP'li, bir gazete patronu. Kendi yazdığı bir uydurma yazı ile MHP'ye hizmet etme gayreti içinde. Ama dediğim gibi suçları eksik bırakmış. kolay gelsin diyelim. zaman bakalım hangimizi haklı çıkaracak? Bakalım kaybeden kim olacak?"


İTLER ÜRÜR, KERVAN YÜRÜR

Açıklamalarını teşkilat üyelerine seslenerek son veren Kaşıkoğlu, şunları kaydetti: "Tüm teşkilat mensuplarımıza buradan seslenmek isterim. Değerli arkadaşlarım; ekibimizin içine fitne fesat tohumu ekmeye çalışan, emelleri önünde engel gördükleri bizleri görevden aldırmak için olmadık iftira ve şantaj çabası içinde bulunan kim olursa olsun, makamı mevkisi ne olursa olsun asla taviz vermeyin ve önlerinde eğilmeyin. dikleşmeden dik durarak başarıya birlikte ulaşacağız. AK Parti düşmanları ile ilişki kurup partiye sırtını dönenlerin de hesap vereceği zaman gelecek. Birlikte aydınlık Düzce için, durmak yok yola devam diyoruz. İtler ürür, kervan yürür."

Haber: C. ÜSTÜNER