Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Armutçu’nun AK Parti yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat hakkındaki iddialarına AK Parti Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan’dan yanıt geldi. Arslan, Armutçu’nun iftira ve karalama kampanyasına bu kez de teşkilatları kattığını ifade etti.
Hiçbir zaman bu şahısla görüşmedik
Arslan, “ Mustafa Armutçu; Yerel bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, bana bir çok Ak Partili ile aralarında il yöneticileri, Merkez ilçe yöneticileri, İl Genel Meclisi yöneticileri ve parti kurucuları da dahil çok sayıda kişiden tebrik telefonu aldım; hatta bu telefonlardan biri de Ak Parti İl Yönetimi içindeki bir kişi diyerek, planlı bir şekilde teşkilatları da tartışmanın içine sürüklemeye çalışmaktadır. Ak Parti Merkez İlçe başkanı Durmuş Arslan olarak , ben ve yönetim kurulu üyelerimiz hiçbir zaman bu şahısla görüşmedik ve kendisi ile bu yönde bir diyalog içerisine de kesinlikle girmedik. Kendisinin verdiği beyanatların tamamen planlı ve sinsi bir şekilde yapıldığına inanıyor, teşkilatların içine fitne ve fesat sokmak sureti ile parti içinde huzursuzluk yaratmaya yönelik olduğunu düşünüyor ve kendisini de şahsım ve teşkilatım adına kınıyorum.” Dedi.
Arslan her zaman İl Başkanı Kaşıkoğlu’na desteklerini sürdüreceklerini belirtti.
Arslan, “Pusula Gazetesi’nde il Başkanımız Metin Kaşıkoğlu ile ilgili çıkan hiçbir habere itibar etmediğimizi belirtir, dün olduğu gibi bu günde başkanımıza olan sonsuz güven ve desteğimizi sürdüreceğimizi kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. “ şeklinde konuştu.

Bir Destek De İgm Grubundan
 
Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Armutçu'nun Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu hakkında gazetesinde yer verdiği iddialarla ilgili yerel bir televizyon kanalında İl Genel Meclisi üyelerini de içine katarak çok sayıda kişiden tebrik telefonu aldığı yönündeki açıklamalarına ilişkin İl Genel Meclisi Üyesi Ayhan Hacıislamoğlu meclisdeki Ak Parti grubu adına basın açıklaması yaptı. Söylemlerin yalandan ibaret olduğunun altını çizen Hacıislamoğlu bu konuda sessiz kalmayacaklarını belirtti.
 
Yaptığı sinsi planın apaçık göstergesi
 
Hacıislamoğlu, “Parti grubu olarak öncelikle Ak Parti İl Başkanımız Metin Kaşıkoğlu hakkında çıkan haberlere hiçbir zaman itibar etmedik. Haberlerin kasıtlı, karalamaya ve Ak Parti teşkilatınındaki birlik ve beraberliği bozmaya yönelik olduğunu çok iyi biliyoruz. Yerel televizyona verdiği son beyanatta, teşkilatları da hedef alması yaptığı sinsi planın apaçık göstergesidir. Mustafa Armutçu'nun verdiği beyanatın tam aksine parti grubundan hiçbir üyemiz kesinlikle Mustafa Armutçu ile görüşmemiş ve kendisi ile diyalog haline girmemiştir. Yaptığı açıklamalar yalandan ibaret olduğunu tüm kamuoyu ile paylaşıyor, gerekli görüldüğü takdirde hukuk yolu açık olmak kaydıyla yasal haklarımızı kullanmaya hazır olduğumuzu da kamuoyu ile paylaşmak istiyorum”dedi.

Haber: H. İŞCAN