22. ve 23. Dönem Düzce Milletvekili olan ve üçüncü dönem için vize almak isteyen Ak Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Metin Kaşıkoğlu bugün basın mensuplarına kahvaltıda bir araya geldi. Bugüne kadar Düzce’ye hizmet eden siyasilere teşekkür ederek sözlerine başlayan Kaşıkoğlu,  aday adayı çokluğunun Ak Parti’nin Düzce’de “alternatifsiz” olduğunun göstergesi olarak yorumladı.


Ak Parti’nin özellikle depremden sonra Düzce’ye yatırımların gelmesinde büyük katkısı olduğunun altını çizen Kaşıkoğlu, çözüm bekleyen ana sorunların olduğunu da sözlerine ekledi. Hava Kirliliği, madde bağımlığı, eğitim, spor ve kültürel alan eksikliği gibi sorunları sıralayan Kaşıkoğlu, Düzce’nin iki metropol arasındaki konumunu avantajlı hale getirmek için Ankara’da güçlü bir temsiliyet gerektiğini vurguladı.

Kaşıkoğlu, Ankara’da güçlü temasları olan ve Düzce’yi tanıyan adaylara Düzce halkının a sahip çıkacağını belirtti. Kaşıkoğlu bürokrasiden istifa eden aday adayları ile ilgili de sorulan soruyu cevaplandırdı. Kaşıkoğlu, aday gösterilmedikten sonra geri dönen aday adaylarına toplumun da sıcak bakmadığını söyledi ve  mesleğe geri dönememe kuralının getirilmesinin daha doğru olacağını savundu:Kaşıkoğlu aday gösterilmese de partisine bağlı kalacağını da sözlerine ekledi. Kaşıkoğlu basın toplantısında muhalefet partililerine ilişkin eleştirilerde de bulundu.