Çavuşlar için 2-3 ay daha



Müteahhit değiştirmesinin ardından inşaat çalışmalarının tamamlandığı Çavuşlar TOKİ'nin teslim edilme süresi uzadıkça uzadı. Kaşıkoğlu, Haziran ayı başında teslim edileceği söylenenen 2-3 aylık daha işi olduğunu belirtti.

“ Çavuşlar Toki inşaatı bugün itibari ile sona ermiştir. Geçici kabulle ilgili heyeti kurulmuş, ve geçici kabul heyetide bir takım eksiklikler tespit ederse onların tamamlanması ile birlikte yaklaşık 2-3 ay içinde hak sahiplerine teslim edilecektir”



AK Parti TSO'ya Müdahil Olmamıştır



TSO seçimlerinden önce 17 meclis üyesinin AK partinin organizasyonu ile toplantı yapması ve toplantıya AK parti yönetim kurulu üyesi Selahattin Esen'in telefonundan üyelerin çağırılması, ayrıca TSO yönetim kurulu oluşturulurken AK parti'nin orada olması ile ilgili gündemde olan eleştirileri de yanıtlayan Kaşıkoğlu, seçimlere AK Partinin müdahil olduğu yönündeki eleştirilerin doğru olmadığını ifade etti.

“ Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerinde özellikle yönetim kurulunun belirlenmesinde, meclisin belirlenmesinde, meclis başkanlığının seçiminde AK Parti'nin müdahil olduğu ve yönlendirdiği şeklinde sanki elde net bilgi varmış, böyle bir şey varmış gibi yalan yanlış ve kamuoyunu maksatlı olarak yönlendirmeye yönelik haberler görüyoruz. Bunlar asılsız haberlerdir. AK Parti TOBB kanununda siyasi partilerin bu seçimlerine karışmasının suç olduğunu bilecek bir partidir. Dolayısı ile bu hükme rağmen bizim bu olaylara karıştığımızı söylemek hayalperest bir yaklaşımdır. AK Parti müdahil olmamıştır” dedi.



Akçakoca'da Durum Kontrol Altında



Akçakoca İlçe yönetiminde ki istifalarla ilgili olarak durumun kontrol altında olduğunu söyleyen Kaşıkoğlu, ritim bozukluğunun giderileceğini belirtti.

“ Görüştüğümüz arkadaşlarımız var. durum kontrol altında. Ortada bir ritim bozukluğu vardı bizde 2 gündür bu ritim bozukluğunu giderip çarkların döndüğü bir yönetim oluşturmak istiyoruz. Birkaç gün içinde atama ile bir yönetim oluşturacağız” dedi.



Rektör Kendi Parası İle Yapmadı



Düzce Üniversitesi'nin son basın açıklamasında yer alan “ Kendi ayaklarımız üstünde duruyoruz” şeklindeki ifadeleri eleştiren Kaşıkoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“ Sanırım o üniversiteyi rektör hanım kendi parası ile yapmadı. Bunların hepsini yapan AK Parti hükümetidir. Hükümetin aktardığı paralar ile yapılmıştır. Oradaki her kuruş AK Parti hükümetinin Üniversitemize göstermiş olduğu değerin bir göstergesidir. Ortada bir başarı varsa bu herkesin başarısıdır. Başarısızlık varsa buda herkesin başarısızlığıdır. Bunlar polemik olsun diye söylemiyorum. Yolla ilgili son aşamaya gelinmiştir. Sakız gibi sürekli aynı konuyu çiğnemenin bir faydası olmayacaktır bunu ifade etmek isterim. Doğal gaz ise ülkenin gerçeğidir geçmesi gerekiyor ise geçer” dedi.

 

Haber: M. YILMAZ