Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, çadır etkinliklerine devam ediyor. Dün akşam Koçyazı Mahallesi’ne konuk olan Keleş partililer tarafından coşku ile karşılandı.


Keleş’e ziyaretinde Milletvekili Osman Çakır, Eski Milletvekili Prof. Dr. Celal Erbay, İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, teşkilat yöneticileri ve belediye meclis üyeleri adayları da eşlik etti.


Göreve gelmesi durumunda gerçekleştirmeyi planladığı projeleri slayt eşliğinde tanıtan Keleş, yüzlerce projeleri ve bu projeleri ortaya koyacak mali desteği bulacak güçleri de olduğunu ifade etti. Keleş, iddiasını da ortaya koydu.


Keleş, “Bu halk Ak Parti’yi Düzce’de en yüksek seviyeye taşıyacaktır. Rekorlar kırdıracaktır. Bunun tersini gerçekleştirmeye kimsenin gücü yetmez. Hızımıza kimse yetişemez. O kadar hızlı koşarız ki, halka o kadar iyi hizmetler sunarız ki… Bizim sunduklarımızı asla hayallerinde bile yakalayamazlar.” şeklinde konuştu.
Programı olması nedeniyle geceden erken ayrılan Düzce Milletvekili Osman Çakır ise 30 Mart’ın yerel seçim olmadığını belirtti ve Keleş için destek istedi. Çakır “Sizlerden hem oy hem dua bekliyorum.” ifadesini kullandı.


Programa katılan Eski Milletvekili Prof.Dr. Celal Erbay coşkulu hitabeti ile Koçyazı halkına seslendi ve destek istedi.


Erbay, “Ben rabbimden torunumu göreyim diye değil bu projelerin yapıldığını göreyim diye uzun ömür istiyorum.” dedi.

İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ise muhalefete yüklendi. Kılıçdaroğlu’nun Düzce’ye ziyaretinde topladığı kalabalığı az bulan Kaşıkoğlu şunları söyledi:


“Benim halkım lidere nasıl sahip çıkılacağını biliyor. Basri Karslıoğlu getirdi genel başkanını baktık, gördük ki şu çadırdaki kadar adam yok etrafında. Bunlar başbakan olacaklar da ülkeyi yönetecekler… Allah korusun iki tane koyun verin güdebilirlerse şerefsizim. ”


Keleş ile bir sorunları olmadığını yineleyen Kaşıkoğlu, bunun üzerinden siyaset yaptığını iddia ettiği Ömer Küçük’e sert çıktı.


Kaşıkoğlu, “Partisinin adını bile söylemeye utanan bir aday olarak… Yeter Ömer ya, yeter Ömer kardeşim, yeter.” şeklinde konuştu.


Programın sonunda Mehmet Keleş geceye katılan mahallelilerle tek tek tokalaştı.