Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin Manşet programına konuk oldu. Başkan Hikmet Keskin ilk olarak 7 Haziran genel seçimleri için sürecin başlangıcından bugüne kadar gelinen noktayı değerlendirerek açıklamalarına başladı. Milletvekili aday adaylarının demokratik bir ortamda yarıştığını ifade eden Keskin süreci çok güzel idare ettiklerini söyledi.

ŞUAN Kİ ADAY PROFİLİMİZ DÜZCE’MİZE GAYET UYGUN

Ak Parti Düzce Milletvekili Aday listesi hakkında düşüncelerini dile getiren Keskin listeyi takdir ederek sahiplendiklerini vurguladı. Başkan Keskin, üç milletvekili adayı profilinin Düzce’ye uygun olduğunu belirtti. “Aday adayı olmuş fakat seçilememiş aday adaylarının yarısı bizimle birlikte çalışıyor. Diğer yarısı bürokraside görev aldığı için çalışmalarda doğal olarak yer almıyor. Bu hiçbir partide olmayan bir şey. Bizde küsmek, darılmak asla olmaz. Şuan ki aday profilimiz Düzce’mize gayet uygun. Hepsi gayret gösteriyor. Bu işe yeni heyecan katacak isimlerdir.” 

‘BENDE Mİ DÜZCELİ DEĞİLİM’

Kamuoyunda Ak Parti 3.sıra Düzce Milletvekili Adayı Ayşe Keşir hakkındaki olumsuz görüşleri yorumlayan Keskin, ‘Bende mi Düzceli değilim’ diyerek olaya farklı baktıklarını dile getirdi. Keskin, “Biz adayımızı Ankara’dan aday olupta Düzce’ye gönderilen bir aday olarak değerlendirmiyoruz. Teşkilatlarda çok ciddi emekleri var kendilerinin. Biz olaya farklı bakıyoruz. Birçok aday adayı şehir dışında bulunmuştu. Bende babamın mesleğinden dolayı başka vilayetlerde bulundum. Ben de mi Düzceli değilim? Burada önemli olan nokta Düzce’ye hizmet edebilmektir.”dedi.

Keskin, aday Keşir’in Düzce’deki temayüle katılmamasıyla ilgili eleştirilerinde çok hakkaniyetli olmadığını ifade etti.

OY ORANINDA PLAKA KODUMUZU HEDEFLİYORUZ: YÜZDE 81!

Başkan Hikmet Keskin 7 Haziran’da almak istedikleri oy yüzdesini açıkladı. Keskin, “Düzce’de 2011 yılındaki seçimde yüzde 66 civarında oy aldık. Bu seçimde 8-10 puan üstünde oy alacağımızı düşünüyoruz ama biz plaka kodumuzu hedefliyoruz. Amacımız yüzde 81 oy almaktır. Bu konuda bugüne kadar Düzce’de yapılmamış çalışmaları göreve geldiğimizden beri yapıyoruz.” dedi.

BİZ DÜZCE’DE HER ŞEYİ YAPTIK!

Keskin Türkiye’de ve özellikle Düzce’de kendilerine yönelik herhangi bir çalışma yapılmadı şeklindeki eleştirilere ‘Biz her şeyi yaptık’ gibi iddialı bir söylemle yanıt verdi. “100 tane iş vardı da 100’ünü de bitirdik demiyorum. Şunu sormak istiyorum. 100 proje vardı. Bunun 50 tanesini 60 tanesini yapmadık mı? Türkiye’de 12-13 yılda yaptıklarımızı 80 yılda yapılmadı. Tamam hata yapmış olabiliriz. Hata yapmayan insan çalışmayan insandır.  ”

BİZİM İÇİN FARK ETMEZ!

Keskin adayların nüfusunun bağlı olduğu yerler ile Akçakoca’dan milletvekili adayı gösterilmemesi üzerine meydana gelen spekülasyonlar için şunları söyledi. Ak Parti İl Başkanı “Biz Düzce’ye bütün olarak bakıyoruz. Hiçbir ilçeyi birbirinden ayırmıyoruz.” Şeklinde konuştu. 

Keskin konuyla ilgili olarak 3 adayın Çilimli’den olmasının da bir şey değiştirmeyeceğini dile getirdi.

VATANDAŞLAR BİZE NE YAPMADIĞIMIZI SORSUNLAR

Başkan Keskin, adayların sahada vatandaşa anlattıklarını ve yapmak istediklerini söyledi. “Eksik projelerimizi tamamlayacağız. Vatandaşlar bize ne yapmadığımızı sorsunlar. Bizi 3-4 projeyle sınırlandırmanın bir anlamı yok! Düzce’ye 13 yıllık iktidarımızda çok ciddi hizmetler yaptık.” Dedi. 

MUHALEFETLE KAVGA İSTEMİYORUZ

Muhalefetle Düzce’deki ilişkileri hakkında açıklamalar yapan Keskin siyasette kavga ortamı istemedikleri paylaştı. “Düzce’de kavga istemiyoruz. Düzce kavgalardan bir şey kazanmaz.” Dedi.

TREN YOLU PROJEMİZ VAR

Keskin partilerinin Düzce’deki hedeflerinin öncelikle eksik projeleri tamamlamak olduğunu belirterek gerçekleştirmek istedikleri 7-8 projeden birisini programda Düzcelilere anlattı. “Tren projemiz var. Projeyi Başbakanımıza sunduk. Çalışmalar sürüyor. Çalışmayı Bolu’yla beraber yürüttüğümüz için onlar açıkladı. Sakarya’dan Ankara ve Ereğli istikametine doğru bir projemiz var.” Dedi.

Haber:Y.SEVER