MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, 30 Mart Yerel seçimlerinin ardından sessizliğini mikrofonlarımıza bozdu… 12 Haziran’da 3 yıllarını dolduran Düzce Milletvekillerini hiçbir icraat yapmamakla suçlayan Danışmaz, Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i yurtdışı seyahatleri ve harcamaları ile eleştirdi.


Yaptıkları hiçbir şey yok!


“3 yılda hiçbir şey yok.” diyerek Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan ve Osman Çakır’ı hedef alan Danışmaz, kaybedenin Düzce olduğunu söyledi.


Danışmaz, “ hiçbir icraat yaptıkları yok. normal periyodik devlet yatırımlarını utanmadan biz getirdik demesinler. Mecliste de Düzce adına hiçbir şey istemediklerine şahidiz. Ama 1 yıl sonra yine Düzcelinin oyunu alabilmek için mücadele edecekler. Her zamanki gibi bu dönemde Düzce kaybetti. 3 yılda benim gayretim ve çabamla şunları talep ettim demesinler…”dedi.


Belediyeye saltanat sürmeye gelmiş!


Danışmaz, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in harcamalarını diline doladı.  Keleş’in lüks makam aracı hazırlığında olduğunu iddia eden Danışmaz, sözlerine şu şekilde devam etti:


“Gezen tilki hesabı kendine rant olarak neler çevirdiğini kamuoyunda duyuyoruz. Kendi belediyenin anormal borcunu açıkladı. Kendi partisinden görevi devraldığı başkan hakkında sürekli karalama çalışması yapıyor. Onu karalarken, kendisi YEYPAŞ üzerinden 675  bin TL Özel makam arabası aldırıyor. Makam arabası fazla lüks değil mi? Bu kadar insan su, emlak çöp parası ödeyemezken, sen özel makam aracı alıyorsun. Bu kadar insana züldür… Mehmet keleş, belediyeye başkan olarak değil, saltanat sürmeye gelmiş.”

 

 

Haber;S.Kaşkır