CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu, seçim çalışmalarına sessiz bir biçimde devam ediyor. Gündüzleri esnaf gezilerine ağırlık veren Karslıoğlu, geceleri kahve ve ev gezileri ile seçmenden destek istiyor. Karslıoğlu, gittiği her seçim bölgesinde vatandaşlardan aldığı olumlu tepkilerin kendilerini teşvik ettiği söylese de sonucun sandıkta belirleneceğini söylüyor.
Düzce’nin aldığı yatırımlar AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş ve Karslıoğlu arasında söz düellosuna dönüştü. CHP Adayı Karslıoğlu’nun “Düzce’ye kaldırımdan başka hizmet yapılmadı” eleştirisine Mehmet Keleş’ten “Bakar kör benzetmesi” gelmişti.
Keleş’in açıklamasını yorumlayan CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu ise Keleş döneminde yapılanları bir kez daha eleştirdi.Ben nankör biri değilim diyen Karslıoğlu “Kim ne yaptıysa Allah razı olsun diyecek biriyim.” dedi.

NANKÖR DEĞİLİM!


Karslıoğlu, “Mehmet Keleş’in parkları ticarethaneye dönüştürdüğünü görüyorum. Onun zamanında Aydınpınar Parkı kalmadı, oraları parselledi. Aydınpınar köprüsünü geçince oradaki meydanı sattığını görüyorum. Olanı biz görüyoruz. Belediye binası yapılmış. Yeni il olan her ilde kim olursa olsun yapılacak bir yatırım. Ben nankör biri değilim. “Kim ne yaptıysa Allah razı olsun” diyecek biriyim.” dedi.


30 MART YEREL SEÇİMDİR, GÜVEN OYLAMASI DEĞİL

 
Karslıoğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın Düzce ziyaretinde AK Parti’nin temiz siyaset yaptığı yorumunu da değerlendirdi.

Karslıoğlu, “17 Aralık tarihinde resmen yolsuzluk ortaya çıktı. Başbakan çıkıp “Darbe” diyor. Madem darbe var, kimse bu darbe yapanlar 2 aydır neden mahkemeye çıkartılmıyor? Yolsuzlukları kapatmak, oy kaybetmekten korktukları için kendilerini aklamaya çalışıyorlar. Her gün bir kaset yayınlanıyor. İçimizden tuzlukları ayıkladık diyor, o tuzlukları neden en baştan koydu. Vatandaşlarımız şunu bilsin 30 Mart yerel seçimdir, güven oylaması değildir.” diye konuştu.

 

Haber;S.Kaşkır