Dün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın genel seçimlerin 24 Haziran’da yapılacağını söylemesinin ardından seçimle ilgili Düzce’de hareketlilik başladı.

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (DESOB) Mustafa Kayıkçı da ÖNCÜ Haber’e seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

“Ekonomi kötü durumdayken doğru bir karar”
Genel seçimlerin erkene alınmasının ülkenin bulunduğu şu günlerde doğru bir karar olduğunu belirten Kayıkçı, “Biz Düzce’deki esnafla ve iş adamlarıyla sürekli temas halindeyiz. Şu günlerde ülkemiz ve Düzce’miz ekonomik olarak kötü günlerden geçiyor. Bu durumun düzelmesi için erken seçim kararı bence doğru bir karardır. Bu kararı destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

“Ben esnafımız için görevimin başında olmaya devam edeceğim”
Erkene alınan genel seçimler için herhangi bir partiden milletvekili aday adayı olup olmayacağı konusunda da açıklamalarda bulunan Kayıkçı,“Biz bu zamana kadar Düzce için Düzceli esnaflarımız için elimizden gelen çalışmayı yapmaya çalıştık. Milletvekili, milletin vekili olmak demektir. Zaten biz yaptığımız bu görevle millet için var olan esnafımızın başında yer alıyoruz. Bundan sonra da bu şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Yani biz esnafımız için görevimizin başında olacağız” şeklinde konuşarak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmayacağını vurguladı.

Haber: M.AYDIN