Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili Engin Özkoç Kaynaşlı gençlik kollarının hazırladığı programa katılmak üzere ilimize geldi. Program öncesi Öncü Tv Anahaber'e konuk olan Özkoç Düzcelilere seslendi.Uzun yıllardır Sakarya ve Düzce'deki vatandaşlar sağ partiden yana oy kullandılar diyen Özkoç Sakarya'da Milletvekili olarak aday olduğunda seçmenle tek tek görüştüğünü belirterek daha önce 42 binlik oyu yüzde yüz artırarak 88 bine çıkardığını söyledi.Tüm Türkiye'de anamuhalefet partisinin MHP değil Chp olduğunun altını çizen Özkoç AK partililerin oyunu bitmiyor.11 yıllık dönemde özellikle tarım alanında birçok ürünün ithal edildiğini savundu ve "ülkesini seven, birliği ve bütünlüğü için bugün oylar CHP'ye vermelidir"dedi.

 

CHP DÜZCE'DE BİRİNCİ PARTİDİR



Özkoç"İktidar bir korku içerisinde,neden korkmasınlar ülkeyi yönetiyorsunuz bakanlarınız yolsuzluğa karışmış birkere bunların aklanması gerekiyor.Vatandaşlar Cumhuriyet Halk Partisi sadece solcu olduğu için değil, bugünkü ülkenin geldiği süreci değerlendirerek oy vermeliler,bugünkü adres chp dir.CHP Düzce'de birinci partidir.Basri Karslıoğlu Düzce'nin özbe öz evladıdır. Burayı bilen Düzcelinin tanıdığı birisidir. Yarın belediye başkanı seçilirse sadece chp yi temsil etmeyecek siyasi parti gözetmeksizin bütün herkezi kucaklayacaktır. Değerli Düzceliler ben ülkesini vatanını milletini seven Sakarya'da seçilmiş bir milletvekili kardeşinizim hayatım boyunca siyasi partiye üye olmanın dışında diğer partileri düşmanım olarak görmedim. Bizim düşmanlığımız yok ,biz Türkiyenin birlik ve beraberliği için çalışıyoruz. Düzcedeki bugüne kadar olan yönetim şeklinden memnun değilseniz onlar bizim düşmanımız değil onları kirletmeden karalamadan sadece bir görev değişikliği istiyoruz."dedi.


 

Öncü Anahabere konuk olan Sakarya Milletvekili Engin Özkoç daha sonra CHP Kaynaşlı gençlik kolları tarafından organize edilen yemeğe katıldı.Düzenlenen programa İl başkanı Nurettin Türkmen,Başkan adayı Basri Karslıoğlu,Kaynaşlı Belediye Başkan adayı Cemal Çapar ,İlçe teşkilatı ve çok sayıda partili katıldı.CHP'li gençlerle biraraya gelen yönetim samsıcak bir sohpet eşliğinde akşam yemeği yedi.

 

 

 

 

Haber;P.Yıldrım