Ak Parti İlçe toplantılarının bir dün akşam Kaynaşlı’da düzenlendi. Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, İl Başkan vekili Dursun Çakır ile il ve ilçe teşkilatlarının katıldığı toplantıda ilk olarak genel merkez tarafından hazırlanan tanıtım filmi izlendi.
Bugün görevi devreden AK Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Erol Bayraktar toplantıda yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içinde son bir yıldır Kaynaşlı için çalışmalar yaptıklarını anlattı.
Kaynaşlı Belediye Başkanı İsmail Korkmaz, Kaynaşlı’nın güzelliğine yaraşır şekilde gelişmesi için yapılan çalışmaları anlattı.
Toplantıda konuşan Milletvekili Fevai Arslan, Bolu Dağı tünelinin yapılmasından sonra ekonomisi durgunlaşan Kaynaşlı’ya bugün bakıldığında yeniden bir canlanma olduğunun gözlendiğini ifade etti.
Sanayiye ihtiyacımız yok
Toplantının gündem yaratacak konuşmasını Milletvekili İbrahim Korkmaz yaptı. 5084 sayılı teşvik yasasının uzatılması konusuna olumsuz bakan ve her şeyin devletten beklenmeyeceğini söyleyen Korkmaz, bugün yaptığı konuşmada ise Düzce’nin turizm alanında ilerleyebileceğini söyleyerek, “ Sanayiye ihtiyacımız yok.” Dedi.
Korkmaz, “ Kaynaşlı Türkiye’nin tanıdığı bir ilçe. Anayolda olduğu için herkes biliyor. Kaynaşlı’nın tanıtılması için turizme ihtiyaç var. Düzce’nin yeşil kalmasını istiyorsak, yeşil kalması için uğraşmalıyız.Limitli olmak şartıyla ufak çapta sanayiye eyvallah. Sanayiye ihtiyacımız yok. Allah’ın bahşettiği güzelliklerimiz var.” Dedi.
Bu yaz Kuveytliler’in Kaynaşlı’dan arazi aldığını söyleyen Korkmaz, Kaynaşlı’nın Arap Turizmi’nin merkezi olacağını belirtti.
“Kaynaşlı’ya inanılmaz bir talep var. Arap Turizminin merkezi olacak kısa süre sonar bunu böyle bilin. Ancak belediye başkanı tek başına bu talebi karşılayacak çalışmayı yapamaz. Hep birlikte çalışmak gerekli. Bu yıl ilk kez Düzce Kuveyt’te tanıtılacak. Nisan ayında yapılacak toplantı ile Düzce ilçe ilçe köy köy tanıtılacak. Bu da Arap Turizmine yol açacak.”

Haber: H. İŞCAN