Kaynaşlı'dan Belediye Meclis üyeliği adaylarının tanıtımı amacıyla AK Parti Kaynaşlı İlçe Teşkilatı tarafından program düzenlendi. Programa AK Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay, partinin ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantı da açıklamalarda bulunan AK Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay, Kaynaşlı'ya hizmet konusunda Milletvekilleri olarak ellerinden gelen hizmeti vermeye hazır olduklarını ifade etti. Erbay, “Başbakanımız öncülüğünde hem ülke içinde hem de dünya genelinde politikamızı ortaya koyuyoruz. Başbakanımızın Davos'taki çıkışı da bugün en büyük göstergesidir.” dedi.

“Yıkılmadım, ayaktayım.”

Özellikle parti İl Teşkilatı tarafından Kaynaşlı İlçe Teşkilatı Başkanlığı düştüğü konusunda çıkan açıklamalara değinen AK Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Birol Şahin, “Bazı çıkar çevreleri benim İlçe Teşkilatındaki görevime son vermek istemişlerdir. Ama ben yıkılmadım, ayaktayım. Görevimin de her zamanki gibi başındayım. Benim buradaki görevimden daha önemli olan AK Parti'nin başarısıdır. Biz buraya hizmet vermek için geldik ve sonuna kadar da bu hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” şeklinde konuştu.

Şeffaf, katılımcı, halkçı Belediyecilik

AK Parti Kaynaşlı Belediye Başkan adayı İsmail Korkmaz da “Bizim Belediyecilik anlayışımız üç ilke üzerine kurulmuştur. Bunlar da şeffaf, katılımcı ve halkçı bir Belediyecilik ile Kaynaşlı'yı yönetmek. Kaynaşlı'nın içme suyundan, iş istihdamına kadar önemli sorunları bulunuyor. Bu sorunları çözmekte bizim en büyük görevimizdir.” ifadelerini kullandı.

Yapılan aday tanıtım programında Kaynaşlı'dan AK Parti Kaynaşlı Belediye Meclis adayları da açıklandı. Partinin Belediye Meclis adayları Aytekin Sakallıoğlu, Alaattin Dilek, Mehmet Dilek, Fatih Şahin, Selami Veziroğlu, Murat Kazar, Ümit Canazlar ve Ahmet Yap olurken kontenjan adayı ise Ömer Bektaş oldu.