AK Parti’de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın metal yorgunluğuna dikkat çekerek teşkilatlarda köklü değişime işaret ettiği kongre sürecine girilen Düzce'de, ilçe teşkilat başkanlığı için aday adaylığı başvuruları bugün saat 12.00 itibariyle sona erdi.

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin’in geçtiğimiz pazar günü düzenlediği basın toplantısında Gölyaka ilçe teşkilatı dışında aynı ekiple yola devam edileceğini belirtmesine rağmen Kaynaşlı İlçe Teşkilat Başkanlığına iki isimden aday adaylığı başvurusu geldi.

İlk ilçe kongresini 9 Eylül’de Kaynaşlı ve Yığılca’yla başlatacak olan partide, Kaynaşlı’da mevcut başkan Saim Özkan’la yola devam edeceği sonucunun çıkarıldığı açıklamanın ardından bugün sona eren aday adaylığı başvurularına son dakika hamlesi geldi. Mustafa Güner ile Oktay Canım’ın başkan olabilmek için aday adaylığı başvurusunu Merkez İlçe Teşkilatına yaptıkları bilgisine ulaşıldı. Kaynaşlı teşkilatının Özkan’la yola devam etmesi beklenirken iki isimden gelen başvuru ile parti karar organlarının nasıl adım atacağı merak ediliyor.

Haber:Y.SEVER