Cumhuriyet Halk Partisi Kaynaşlı kızılay toplum merkezinde Kaynaşlı Belediye Başkan adayı Cemal Çapar için tanıtım toplantısı düzenledi.Düzenlenen aday tanıtım toplantısına Chp Bolu Milletvekili Tanju Özcan ,Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu,İl Başkanı Nurettin Türkmen,İlçe belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı.Program İl Başkanı Nurettin Türkmenin yaptığı açılış konuşması ile başladı.

YAMUK DEĞİL DÜZGÜN İNSANLARIZ

Ardından konuşma yapan Yığılca Belediye Başkanı Bünyamin Şahin ise dürüst belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini belirterek sağlamlık,cesaret göstermek ve bunu anlatmak asli görevlerimizdendir.Yamuk insanlar değil düzgün insanlarız dedi.


Kaynaşlı ilçemizin sorunlarını tesbit ettik ve çözüm yolları ürettik diyen Chp Kaynaşlı Belediye Başkan adayı Cemal Çapar'ın yaptığı konuşmasında görevi gelmek için nekadar istekli ve heyecan dolu olduğu gözlerden kaçmadı. Çapar "Bu Başkanlığı çok istiyorum.heyecanım büyük sizden destek istiyorum" diyerek projelerini ve ekibini tanıttı.

ÖZCAN "ÇAPAR ACAYİP BİR ADAM"

Chp Bolu Milletvekili Tanju Özcan ise yaptığı çoşkulu konuşması ve hitabı ile salonu tıklım tıklım dolduran Kaynaşlı halkının alkışları ile ara ara konuşmaları kesildi. Öncelikle Cemal Çapar ile bir değişime imza atacak diyen Özcan Kaynaşlı Belediye Başkan Adayı Cemal Çapar'ı tabir yerinde ise yerlere göklere sığdıramadı.

"Cemal Çapar benim çok sevdiğim aynı zamanda çokta bıktığım bir abim .Acayip bir adam .Bolu'nun bütün ilçe Başkanlarından daha çok arıyor beni.Böyle bir ilçe başkanımız olduğu için grur duyuyorum ve kendisine çok güveniyorum."dedi.

ŞEREFİM ÜZERİNE SÖZ VERİYORUM

Özcan ayrıca farklı bir konuya daha dikkat çekti. "Hangi partinin belediyesi olursa olsun hükümetten eksik yada ekstra para alamıyor.Başka bir partinin adayını seçerseniz buraya hizmet gelmez Sakın bu yalana inanmayın.Kaynaşlı Cemal Çapar'a evet derse kimsenin hakkını yedirmez.Bugünkü Belediye Başkanı'ndan çok daha fazlasını Hükümetten alır".dedi.Milletvekili Özcan ayrıca "Cemal Çapar Kaynaşlı Belediye Başkanı olursa 24 saat emrinde olmaya şerefim üzerine söz veriyorum" dedi.

 

Haber;P.Yıldırım