12 Haziran seçimlerine 4 gün kala Partilerin kendi aralarındaki yarışı hız kazandı. Siyasi partilerin bugünkü adresi Kaynaşlı ilçesi oldu. Bir çok partinin sırayla halka seslendiği ilçede seçim vaadleri adeta havada uçuştu.

Kaynaşlı da halka seslenen AK Parti Düzce Milletvekili Adayları, köy ve ilçe gezilerinin ardından ilk defa gerçekleştirilen açık hava mitinginde halkla buluştular. Düzzenlenen mitinge üç milletvekili adayının yanı sıra birkaç gün sonra koltuklarını yenilerine teslim edecek olan Düzce Milletvekilleri de katıldı.

Mitingde Konuşan Ak Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, yaptığı konuşmada, MHP ve CHP’ye yüklendi. Özellikle CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başbakanı kastederek ‘Dişlerini Sökeceğim’ söylemini eleştiren Kaşıkoğlu, “ Bizim dişlerimizi önce Allah sonra da bu millet sökebilir. Gandi Kemal bu sana kalmadı” şeklinde cevap verdi.

Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, MHP’nin kaset skandalının halka mal olduğunu ve burada özel hayat diye bir şey olmayacağını belirtti. Kaşıkoğlu, “ Kasetleri biz mi çevirdik de söylemeyeceğiz. Birilerinin bunun hesabını halka vermesi gerekiyor” diye konuştu. Kaşıkoğlu, MHP liderinin yardımcılarını doğru seçemediğini ifade ederek, “ Genel Başkan Yardımcılarının 10 tanesini ahlaklı seçemeyen bir lider, iktidara gelince bakanlarını nasıl seçecek” şeklinde konuştu.

Ak Parti dışında MHP, CHP VE DSP de ilçede halka seslendi. CHP'nin mitinginde adaylar Düzce'nin mutlaka bir muhalefet milletvekiline ihtiyaç duyduğunu belirterek, halkın sesi olmak için bu yola baş koyduk, Düzce'nin adını mecliste duyurmak için bu yola çıktık, genel başkanın değil halkın vekili olacağız diyerek ilçe halkından destek istediler.

Haber; Ü. ÇETİN