Kaynaşlı'da yüzde 39.45 gibi büyük bir oranla seçimleri kazanarak AK Parti Kaynaşlı Belediye Başkanı olan İsmail Korkmaz ve ilçe teşkilatı ile çok sayıda Kaynaşlılı seçimlerin ardından Kaynaşlı ve Düzce'yi bayram yerine çevirdi.

Kaynaşlı'dan yola çıkan konvoy, çok sayıda araçla Düzce içinde de tur attı. AK Parti İl Başkanlığı binası önünde uzun kuyruklar oluşturan araçlar Düzce trafiğinin de kilitlenmesine neden oldu. AK Parti bayrakları açarak sloganlar atan partililer uzun süre Kaynaşlı'da seçimi kazanmanın çoşkusunu yaşadı.

Kaynaşlı'da seçimi kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten AK Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Birol Şahin, “Seçim sürecinde gerçekten Kaynaşlı için önemli çalışmalara imza attık. Sonuçta seçimi de kazandık. Şimdi sıra Kaynaşlı için çalışmaya geldi. Başkanımızla birlikte Kaynaşlı'nın sorunları için bir an önce çalışmaya başlayacağız. Kaynaşlı, artık daha güzel bir görünüme sahip olacak. Halkımızla birlikte içiçe çalışacağız ve Kaynaşlı'yı en kısa zamanda kalkındıracağız.” şeklinde konuştu.