Yerel seçimler yaklaşırken Kaynaşlı'da da Ak Parti'nin aday adaylığı başvuruları devam ediyor. 2 Ocak Cuma günü halka açık yapılacak olan aday tanıtım toplantısının ardından, görüşler ve beklentiler alınarak aday belirlemesi yapılacak.

AK Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Birol Şahin, İlçe de yeni bir aday ile yola devam etmek için kamuoyu yoklamaları ve anket çalışmalarının devam ettiğini bildirerek, halkın beklentilerine cevap verebilecek bir aday belirleme çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

Şahin, “ Profosyonel belediyecilik anlayışına sahip, ilçemizi her yönden geliştirecek adımlar atacak aday üzerinde çalışmalarımızı yoğunlaştırdık.” diyerek, 2 Ocak Cuma günü yapılacak olan toplantı hakkında bilgi verdi. Şahin'in açıklamalarına göre, Kaynaşlı Kızılay Toplum Merkezi'nde saat 18:30'da yapılacak olan toplantıda, aday adayları konuşma yapacak.

Sırasıyla konuşacak olan adaylardan, projelerini ve nasıl bir belediye başkanı olacaklarını halka anlatmaları istenecek. Teşkilat olarak halkın beklentileri ve görüşleri doğrultusunda bir aday belirlenerek genel merkeze iletilecek. Kaynaşlı'da Ak parti olarak güçlü olduklarına değinen İlçe Başkanı Birol Şahin,seçimleri de farklı kazanacaklaına inandıklarını belirtti.

İsrail'in Filistin'de yaptığı saldırıyı şiddetle kınadıklarını da kaydeden Birol Şahin, “ Dualarımız Filistin halkınadır. Ülke olarak Filistinli kardeşlerimize her türlü yardımı yapmalıyız.” dedi.