31 Mart’ta yapılacak Yerel Seçimlere az bir süre kala Saadet Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Abdullah Yalman seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Atatürk Bulvarı üzerinde esnafla bir araya gelen Yalman ve beraberindekiler yerel seçimler için kendilerine destek istedi.

Vatandaşla kucaklaşan ve seçime bütün sandıklarda ittifaksız gerdiklerini hatırlatan Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol da, Yalman için oy istedi.



“Hedefimiz her zaman kazanmak.
Burada mikrofonlarımıza konuşan Saadet Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Abdullah Yalman hedeflerinin her zaman kazanmak olduğunu vurgulayarak; “31 Mart’ta her siyasi parti gibi bizde biz kazanacağız diyoruz. İnşallah Düzce Belediyesi’ni aldığımızda yolsuzluktan, israftan, lüks harcamalardan arındırılmış bir belediye, iltimas geçilmeyen, ranta geçit vermeyen, belediye başkanın kapısının ardına kadar açık olduğu, belediye giriş kapısına ‘Rüşvet alan da veren de mel’undur’ yazısının tekrardan asılacağı bir belediye hayal ediyoruz. Bu millete geçmişte en çok bizim faydamız dokunmuştur. Tekrardan yine bizim dokunacağımız, milli görüşün bu şehre bu millete faydalı olacağına inanıyoruz. Hedefimiz her zaman kazanmak.” dedi.



“Yerel seçimlere 81 ilde 1389 noktada kazanacak adaylarla çıktık.”
Seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Saadet Partisi Düzce İl Başkanı Birkan Mertol ise şöyle konuştu:

“Seçim çalışmalarımız gayet güzel gidiyor. Biz Saadet Partisi 81 ilde bin 389 noktada seçimlere kazanacak adaylarla çıktık. Bunun ayak seslerini yapılan mitinglerde görüyoruz. Biz bunu 1989 yılındaki o zaman ki Refah Partisi’nin ayak seslerine benzetiyoruz.  



“Kazanan Düzce olsun”
Biz şunu söylüyoruz Düzce küçük bir yer, Düzce’de kavgaya gürültüye gerek yok. Dostane, arkadaşça seçim çalışmasını bitirelim. Kazanan Düzce olsun. Herkes de seçim sonrası gitsin takdir etsin, tebrik etsin. Seçim noktalandıktan sonra da herkes Düzce için seçilen belediye başkanına yardımcı olsun. Belediye Başkanı da siyasi partilerden destek istesin. ‘Düzce’miz kazansın’ diyoruz.



“Devletin imkânlarıyla geliyorsun, haksız rekabet oluyor”
Her gün Düzce’ye bakan gelmesiyle Düzce’de bir değişiklik olmaz. Gelen giden hiçbir tanesi bu süreçte bir açılış yapmıyorlar, bir temel atmıyorlar. Tamamen destek amaçlı geliyorlar. Devletin makam arabası, devletin imkânlarıyla geliyorsun burada haksız rekabet oluyor. Bu konulara dikkat edilmesini istiyorum.”

Haber: E.K.DURSUN