Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş Aziziye Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Keleş yoğun bir kalabalık bir topluluk tarafından karşılandı. Kurulan büyük Çadırda vatandaşlara seslenen Başkan Adayı Keleş, Aziziye Mahallesi'nin hak ettiği hizmeti alacağını belirtti. Kendisine gösterilen ilgiye teşekkür eden Başkan Keleş Aziziye'den Ak Parti'ye yüzde 95 oy beklediğini söyledi.

 



Aziziye Mahallesi halkı tek tek söz alarak Keleş’ten beklentilerini dile getirdi. Vatandaşların siyasilere de sitemleri oldu. Sadece seçim döneminde hatırlandıklarını belirten bazı vatandaşlar, seçimden sonra “Bizi unutmayın. Göz ardı etmeyin.” çağrısında bulundu.

 



Keleş vatandaşlara başkan olması durumunda yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi ve Aziziye Mahallesi'ne mutlaka bir sosyal tesis kazandırılacağını, düğün ve taziye evi olarak da değerlendirilmesini sağlayacaklarının sözünü verdi.

Düzce’ni mahallelerinde önemli sorunlardan biri olan kaçak yapı için Keleş, belediye ve vatandaşlar arasında ortak paydada bu sorunu çözeceklerinden söz etti.

 

 

Keleş, “ İmkânları olumlu hale getirdiğimizde ayrılmak zorunda kaldık. Alt yapı üst yapı tamamlandı. Şimdi gelirlerimiz çok yüksek. Bu sefer dışarıdan içeriye başlayacağız. Önce Aziziye, Çay mahallesi ve ağa mahallesinden başlayacağız. Düzce’de kaçak yapılaşma var mı? Var. Bu mahallelerde var mı var. Benim belediye başkanı olarak sizi rahatsız ettiğim oldu mu, olmadı. “Ne yapalım vatandaş bir şekilde yapmış bizde tepesine mi binelim” dedik. Çok fazla bu konuda üstünüze gelmedik. Vatandaş olarak siz biraz geleceksiniz, belediye olarak biz biraz geleceğiz. Bu sorunu çözeceğiz. Bu mahalleler ileri gidecek. Ne proje sorun ne de para. Bana güvenin Hiç endişeniz olmasın.” dedi.

Haber: S. KAŞKIR