Cumayeri'nde yapılan seçimlerin ardından Belediye Başkanlığını Saadet Partisi'nden kazanan Yakup Keleş, bugün Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu'ndan koltuğu devraldı. Eski Başkan Koloğlu görevi teslim etmeden önce bu zamana kadar Cumayeri'nin gelişmesi için çalıştıklarını belirterek herkese teşekkür etti.

Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Cumayeri Belediye Başkanı Yakup Keleş'te Koloğlu'na bundan sonraki yaşamında başarılar dileyerek mazbatasını aldı. Daha önce de Cumayeri Belediye Başkanlığı yaptığını söyleyen Keleş, “2004 yılı seçimleriyle birlikte Başkanlığa ara vermiştim. Seçimlere kadar Belediye Başkanlığı için aday olmayı düşünmüyordum ama aradan geçen zamanın ardından yeniden Belediye Başkanı oldum. Bana oy atan atmayan herkese teşekkür ediyorum. Cumayeri'ne hizmet etmek için bu göreve talip olduk.” dedi.

“Belediye'nin kapıları herkese açık.”

Belediye Başkanlığı yapacağı süre içerisinde isteyen herkesin sorunlarını anlatmak için Belediye'ye gelebileceğini belirten Keleş, “Bana oy atmayanlar da sorunlarını anlatmak için buraya gelebilirler. Belediye'nin kapıları herkese açıktır. Burada sorunları çözmek ve Cumayeri'ni kalkındırmak için bulunuyoruz. Her türlü sorunu dinlemeye hazırız.” ifadelerini kullandı.

“Evimi bile vermeye hazırım.”

Görevi aldıktan sonra yapacağı çalışmalardan da bahseden Cumayeri Belediye Başkanı Yakup Keleş, “Türkiye'de olduğu gibi ekonomik krizle birlikte Cumayerili gençlerde işsiz kaldı. İşsizlik konusunda çalışmalar yapmamız gerekiyor. Her türlü yatırımı Cumayeri'ne kazandırmamız gerekiyor. Yatırımcılar Cumayeri'ne yatırım yapmak istesinler evimi bile vermeye hazırım.” şeklinde konuştu.