Ak parti Düzce İl teşkilatları seçim çalışmalarına hamidiye mahallesinde kurulan çadırda hamidiye mahallesi halkı ile bir araya gelerek devam etti .Programda Düzce milletvekili Osman Çakır İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ,Belediye Başkan adayı Mehmet Keleş ve beraberinde belediye meclis üyesi adayları ile il genel meclis üyesi adayları da hazır bulundu.

 


Programın başında İlk olarak Başbakan RecepTayyip Erdoğan'ın konuşması izletildi.Hemen arkasından AK Parti İktidarının Düzce'de gerçekleştirmiş olduğu hizmetler video gösterimi olarak verildi.



ARKAMIZDA BİRLİK KURUN


Görüntülerin izlenmesinin akabinde AK Parti Düzce Belediye Başkan aday Mehmet Keleş Hamidiye mahallesi halkına seslendi.Hepbirlikte Düzce'yi pırıl pırıl ,yaşanabilir bir kent haline getireceğiz diyen Keleş 12 yıldır sizlerden aldığımız güçle çok şeyler başardık dedi.


Keleş"Artık eski Türkiye değil güçlü vir Türkiyede yaşıyoruz.30 Mart bu nedenle çok önemli.Önümüzde 15 gün var. Sizlerden destek bekliyoruz.Başbakanımız ,Mehmet Keleş ve AK Partinin arkasında birlik kurmanızı bekliyoruz. Siz bizi en yüksek oy oranı ile desteklediniz,sizden aldığımız güçle Düzce'yi bu güzel haline kavuşturduk.Başkalarının lafına bakmayın bizlere güvenin.5 yıl içinde sizlere öyle bir Düzce portresi çıkaracağızki siz bile inanamayacaksınız"dedi.

 



SANDIKTA BİRİLERİ DERSİNİ ALSIN



Keleş'in ardından İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu eline mikrofonu aldı.Bazıları AK Parti oy kaybetsin çabası içerisinde amaç yerel seçimlerde oy potonsiyelini düşürüp genel seçimlerde halk sizi istemiyor demek diyen Kaşıkoğlu bunlara fırsat vermeyelim çağrısında bulundu.



Kaşıkoğlu"Uzun adama sahip çıkmak için size ihtiyacımız var.Bu seçim Türk milletinin varolma savaşıdır.Ya tamam diyeceğiz ya devam diyeceğiz karar milletimizindir.Sandıkta birileri dersini alsın 31Mart günü hep birlikte bayramı kutlayalım"dedi.

 



"ALLAH AŞKINA HERKESİ SEÇİME GÖTÜRÜN"

 

Konuşmalara son noktayı AK Parti Düzce Milletvekili Osman Çakır koydu. Tansiyonu yüksek bir konuşma gerçekleştiren Çakır, 17 Aralık operasyonu üzerinden cemaate yüklendi. cemaat vardı."İçimizi acıtacak şekilde bizim içimizden bir takım işbirlikçiler vasıtasıyla aslında hırsızlık,arsızlık ,namussuzluk diye ifade edilen ve milletin değerlerini kullanarak sayın Başbakanı 17 Aralıkta, Adnan Menderes'e,Özal'a,Erbakan'a yaptıkları gibi yönetimden indirmekten başka bir dertleri yoktu"şeklinde ifadelere yerveren Çakır Çünkü Dünyanın her yerindeki mazlumların sığınağı bu Ülke dedi.



Çakır"Kendi irademizle seçmiş olduğumuz bir Başbakanla yola devam edip edilmemesi gerektiğine 30 Martta karar vereceksiniz.Bu seçimler yerel seçim olmaktan çıkmıştır.İrademizin yola devam etmesi seçimidir.Bu nedenle Allah aşkına herkezi seçime götürün. Bu devletin,milletin uzun adamın yola devam etmesi gerektiğini hem dünyaya hemde içimizdeki hainlere hatırlatalım.30 Mart bzim için bayram olsun"dedi.

 

 

Haber;P.Yıldırım