Ak parti Düzce’de seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ile birlikte Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş dün Karaca Mahallesi seçmenleri ile bir araya geldi. Keleş ve Kaşıkoğlu, mahalleli tarafından yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı.
Kaşıkoğlu toplantıda yaptığı konuşmada, sağlık alanında yapılan devrimler hakkında konuştu. Sağlık güvencesinde dünyada üçüncü ülke olduklarını ve iktidar partisi oldukları dönemde her alanda devrim yaptıklarını dile getirdi.

Ak parti İl Başkanı Kaşıkoğlu’nun konuşmasının ardından Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, mahallelilerin dertlerini dinledi. Taleplerin not edildiği toplantının verimli geçtiğini dile getiren Keleş, Karaca Mahallesi sakinlerine belediye başkanı olduğu takdirde tüm sorunları ile tek tek ilgileneceğinin sözünü verdi.

Keleş, Karaca Mahallesi’ni yaşanılabilir bir mahalle yapmak için çalışmalar yapacaklarını, mahalleye yakın katlı otopark yapılacağını dile getirdi. Karaca Mahallesi miniklerinin ise başkan adayından istekleri vardı. Minik çocuklar sahaları olmadığı için sokaklarda oyun oynamak zorunda kaldıklarını ve mahallelerine halı saha istediklerini belirtti.

Haber: G. KARDUZ