KONRALP'TE MUHTAR ADAYLARIYLA BİRARAYA GELDİ


Seçime 4 gün kaldı ve Belediye Başkan Adayları seçim çalışmalarının sonuna yaklaştı. Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş'te Konuralp'te Muhtar Adayları ile bir araya geldi.



DESTEK BEKLEDİLER

Toplantının ardından Keleş, Ak Parti Milletvekili İbrahim Korkmaz ve Ak Parti eski milletvekili Prof. Dr. Celal Erbay ve ekibiyle bilikte Konuralp Kızılay Sosyal Tesisleri'nde Proje Tanıtım Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı Ak Parti müzikleriyle ve Ak Parti tanıtım videoları ile başladı ardından İbrahim Korkmaz ve Celal Erbay konuşma yaparak Mehmet Keleş için destek beklediklerini ifade ettiler. 


"NE VERECEKSİNİZ KONURALP'E?"


İbrahim Korkmaz ve Celal Erbay'ın konuşmalarının ardından Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş konuşma yaptı ve Ak Parti'nin bir kez daha kazanacağını ifade etti.

Konuralp'e geliş sebebimiz sadece Konuralp'e hizmet etmek içindir. Karşındaki zihniyet yeter artık diyor memleket için ne yaptın ki yeter diyorsun, ne icraatin var da yeter artık diyorsun, dikili ne çubuğun var da yeter diyorsun. Bu memleketin öz evlatlarına müsade edeceksin bir zahmet kenara çekileceksin, haddini bileceksin.



"AK PARTİ BİRKEZ DAHA KAZANACAK"


Mehmet Keleş, Konuralp'in de desteğiyle Ak Parti'nin Düzce'de kaybetmesinin mümkün olmadığını ifade etti.

Bakın konuralp ile ilgili birçok projemiz var onlara soruyorum var mı bir projeniz var mı yapacaklarınızı anlatacak birisi? Ne vereceksiniz Konuralp'e? Bugüne kadar Konuralp'in büyümesine engel olan kimdi ben miydim siz miydiniz? Konuralp'e hizmet etmemizi engelleyemezsiniz, Konuralp'in büyümesini, gelişmesini engelleyemezsiniz. Yaklaşık 4 aydan beri çalışmaları yürütüyoruz. Düzce kararını verdi. Kim ne derse desin AK Parti bir kez daha kazanacak. Hiçbir şekilde AK Parti'nin Düzce'de Allah'ın izniyle seçimi kaybetmesi mümkün değil. İnanıyorum ki Konuralp'te herşeye rağmen en büyük oyu biz alacağız bundan hiç kimsenin endişesi olmasın.



PROJELERİNİ ANLATTI



Keleş ardından Konuralp ile ilgili birçok projesini anlattı ve bu projeler sayesinde Düzce'nin ilerleyeceğini ve Konuralp'i dünyanın duyacağını ifade etti. Keleş "Bakın Konuralp ile ilgili birinci projemiz Konuralp Tarih Koridörü Projesi'dir. Tarih gezmek isteyenlerin hepsi Konuralp'e gelmek isteyecekler. İkinci projemiz Konuralp'teki Antik Tiyatro'nun restorasyonu projesidir. İnşallah Antik Tiyatro'yu ilk kurulduğu gündeki gibi ortaya çıkaracağız. Konuralp Antik Tiyatrosu'nu Mitinya Kral'larından hangisi yaptı bilmiyoru mama ikinci yapıcısı Mehmet Keleş olacak. Yine Konuralp'te bir Arkeo Park Projesi oluşturacağız. Park gezmek için değil arkeoloji gezmek için. Yine Konuralp'te bulunan tarihi evleri restorasyon projesi yapıyoruz. Konuralp'i mükemmel bir fırsatlar şehri haline getireceğiz. Ve yine Konuralp'te bulunan Su Kemeri Restorasyonu Projesi var. İnşallah orayı ışıklandıracağız, etrafını park ve bahçeye dönüştüreceğiz ve her yıl Konuralp'te Gazi Konuralp Şenlikleri düzenleyeceğiz ve bunu düzce Kültür Projesiyle birleştireceğiz. Öyle çalgılı çengili değil tarihimizi anlatan şenlikler olacak. Bir diğer projemiz Konuralp Damağı Kahvaltı yemek vs. Verilecek olan Butik Evler Projesi'dir"diyerek sözlerini sürdürdü.


Keleş, Kızılay Sosyal Tesisleri'ndeki toplantısının ardından Konuralp'teki kahveleri ziyaret etti.