Geçtiğimiz haftalarda Konuralp’te seçim bürosunu açarak çalışmalara başlayan Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, mahalle olmasının ardından kendisine karşı olan tepkileri de en aza indirmeye çalışıyor…
“Ben onların gönlünü alacağım” diyen Keleş, bu kapsamda Konuralp’te seçim bürosunun ardından mahalle gezilerine de başladı. Bugün Konuralp Orhangazi Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Keleş, Konuralplileri dinledi, kafalarındaki soru işaretlerini gidermeye çalıştı… Zaman zaman vatandaşların hararetli konuşmalarına sükûnetle dinleyen Keleş, sakin tavrı ve yapıcı konuşmaları ile ortamı yumuşattı.

Keleş'i Konuralp ziyaretinde Ak parti belediye başkan aday adaylarından Semih Kıbrıs da yalnız bırakmadı.
Konuralp’te Keleş’in vatandaşlarla sohbetinde en çok tepki alan konulardan biri de taşımaCIlık ile ilgili oldu. Konuralp’in mahalle olmasının ardından bu sorunlarının daha da artacağı endişesi olan vatandaşlara cevap veren Başkan Adayı Keleş, bu durumun iki ayrı belediye olmasından kaynaklandığına dikkat çekti.
BİZİM EKMEĞİMİZLE OYNADILAR
Bazı vatandaşlar “ Bazı vatandaşlar bir burada imparatorluk yıktık, İbrahim Aykut’u devirdik, Yusuf Ercan’ı başkan yaptık. Bizim ekmeğimizle oynadılar.” şeklinde tepkilerini ortaya koydu.
“Konuralp bu birleşmeden mutlaka fayda görecektir” diyen Keleş, taşımacıların sıkıntıları ortadan kalacak. Beçi kooperatifi korunacak. Biz kimsenin ekmeği ile oynamaya, hayat düzenini bozmaya gelmiyoruz. Biz sizin gönüllerinize girmek istiyoruz.”dedi.
Konuralp’in mahalle olmasının yasal sürecini anlatan Keleş, bu konunun siyasi faturasının kendisine kesilmeye çalışıldığını söyledi. Keleş ayrıca “Bu konuda uyanık olun birileri yanlışa sevk etmesin” şeklinde de telkinde bulundu. 

Keleş, aynı zamanda Konuralp’te özellikle taşımacılık alanında yaşanan haksız rekabetine son vereceğini Konuralp arabalarını Düzce şehir içine sokacağı sözünü de verdi.