Ak Parti'den seçimi kazanan ve bir dönemdir Düzce Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Mehmet Keleş, 29 Mart yerel seçimleri için yeniden aday adayı olacağını açıklamasının ardından bugünde resmi olarak aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Partinin İl teşkilatına giderek İl Başkanı Fevai Arslan'a resmi olarak başvurusunu veren Keleş, bir dönem daha Belediye Başkanı olmak istediğini yineleyerek “Görevde bulunduğumuz süre içerisinde elimizden gelen hizmeti yapmaya çalıştık. Eğer halk ve Genel Merkez uygun görürse bir dönem daha başkanlık yapmak isterim. Geçen süreçte partimizin ve halkın çıkarı için Düzce'yi yaşanan depremlerin ardından yeniden oluşturmaya çalıştik. Bugünde resmi başvurumu yaparak Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğumu açıklıyorum.” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in aday adaylığı dosyasını alan Ak Parti İl Başkanı Fevai Arslan da Başkan Keleş'e bu süreçte başarılar dileyerek Ak Parti'ye hizmet vermek için başvuruda bulunan herkesin aday adaylığı sürecinin hayırlı geçmesi temennisinde bulundu.