Bir dönem Belediye Başkanlığı görevini icra eden ve bir dönemlik aranın ardından Düzce Belediye Başkanlığı görevine tekrar gelmek ve Düzce'ye kazandırdığı yarım kalan yeni vizyonu devam ettirmek için yola çıkan, AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı Mehmet Keleş yoğun tempolu seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Keleş bugün Yeni Sanayi Çarşısı esnafına ziyaretlerde bulundu ve teker teker sorunlarını dinledi.

Seçime son 12 gün kala büyük bir mücadele ve özveri içerisinde çalışmalarını sürdüren Keleş Öncü mikrofonlarına sanayi esnafının yaşadıkları sorunları,seçim gezileri ve çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.Esnaftan hem destek talep ediyoruz,hemde sorunlarını tespit ediyoruz diyen Keleş bu bağlamda gelecekte sanayi sitelerinin dönüşümü ile ilgili projelere yön belirliyoruz dedi.


Keleş"Çok etkili ve hızlı bir çalışmanın içerisindeyiz.Önümüzdeki 12 günlük seçim sürecini çok iyi değerlendirerek en yüksek oy almak suretiyle Düzce yerel yönetimlerini Mehmet Keleş ve ekibi olarak devralmak istiyoruz"dedi.


AK Parti adayı Mehmet Keleş akabinde sanayi çarşısı esnafının sorunları noktasında değerlendirmede bulundu. 



Keleş"Sanayi çarşısında altyapı,çevre ve ulaşım sorunları var.Göreve geldiğimiz taktirde eski ve yeni sanayi sitelerinde alternatif oluşturma noktasında bazı çalışmalarımız olacak. Bu çalışmalarımızı esnaflar ile birlikte görüşmek suretiyle karara bağlayacağız" dedi.

 

 

Haber;P.Yıldrım