Yerel seçimler öncesinde AK Parti'nin Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram seçim ziyaretlerine devam ediyor. Bayram AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin ile birlikte Manşet Gazetesi'ni ziyaret etti. İsmail Bayram ziyareti sırasında yerel seçimlerle ilgili yaptığı çalışmalardan da bahsetti.

Seçimlere iki ay kaldığını ve şimdiden heyecanlı olduğunu belirten Bayram, “Yerel seçimler öncesinde ziyaretlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Biraz heyecanlıyız. Düzce için neler yapabiliriz konusunda ziyaretlerimize devam ederek insanların düşüncelerini alıyoruz. Bu kapsamda önümüzdeki iki ay boyonca da ziyaretlerimize devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

“Aday olursa başarılar dileriz.”

Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in AK Parti'den Belediye Başkan adayı gösterilmemesinin ardından seçimlere Bağımsız ya da Demokrat Parti'den gireceği konuşulurken İsmail Bayram bu konu hakkında da düşüncelerini dile getirdi. Bayram, “Seçimlere bizim gibi diğer partilerin adayları da girecek. Hepsine şimdiden başarılar diliyoruz. Mehmet Keleş'in seçimlere başka bir partiden ya da bağımsız girme ihtimali olabilir. Ancak kendisinden şimdiye kadar kesin bir açıklama gelmemiştir. Eğer aday olursa kendisine şimdiden başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.