AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne ziyarette bulundu. Keleş, okul bünyesinde bulunan Anadolu İmam-Hatip Gençlik Spor Kulübü’ne yaklaşık 257 parçadan oluşan spor malzemesi yardımında bulundu.


Mehmet Keleş’i karşılayan okul müdürü Mehmet Gedik kendisine çiçek takdim etti. Keleş burada ayrıca okulun sportif başarıları hakkında bilgi de aldı. Spor malzemelerini alan ve Mehmet Keleş ile tanışan öğrencilerin mutlulukları kameralara yansıdı. Öğrencilerle sohbet eden Keleş birlikte objektiflere poz vermeyi de ihmal etmedi.


Anadolu İmam-Hatip Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve Okul Müdürü Mehmet Gedik, Keleş’e yardımlarından ötürü teşekkür etti. Mehmet Keleş spor kulüplerine 5.ziyaretlerini yaptıklarını belirterek ziyaretlerin ve yardımların süreceğini belirtti. Keleş belediye başkanı olması durumunda spor kulüplerinin yanında olacağını vurguladı.


Keleş, “Bu yardımlar gelecekte yönetimi devralırsak okullarımıza, okullarımızda bulunan spor kulüplerine, ilimizde kurulan çeşitli branşlardaki amatör spor kulüplerine yapacağımız yardımın teminatıdır. Geçmişte bu tür desteklerimiz oldu inşallah gelecekte de bu destekleri yapacağız.” ifadelerini kullandı.