OSB ihaleleri ile ilgili çarpıcı iddialarda bulunan CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan ile bir görüşme gerçekleştireceğini açıklayan Belediye Başkanı Mehmet Keleş, dün akşam yaptığı ziyaretten beklediği sonuca ulaşamadı. CHP il başkanı Tozan, Mehmet Keleş ile üniversite yıllarına dayanan bir dostlukları bulunduğunu,ancak bir ziyaret yapıldı diye konunun üzerine gitmekten vaz geçmeyeceklerini ifade etti.

Görüşmenin Pazartesi akşamı 16.30 sıralarında gerçekleştirildiğini ve yaklaşık bir; birbuçuk saat kadar sürdüğünü belirten Tozan, Keleş'in ziyaret sırasında herhangi bir belge getirmediğini söyledi. Tozan, Başkan Mehmet Keleş ile üniversitede aynı evde kalmaları nedeniyle çok eskiye dayanan bir dostlukları olduğunu, görüşmenin de belgeler üzerinde yapılan bir görüşmeden çok bir sohbet niteliği taşıdığını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan, bu görüşmenin işin peşini bıraktıkları anlamına gelmediğini belirterek; “Kamuoyunu rahatsız eden bir iddia varsa belge ve bilgileri inceleyip nihai kararımızı veririz. Şimdi Mehmet Bey geldi de bu iş bitti diye bir şey yok” dedi.

Tozan bir soru üzerine, Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in bu konu ile ilgili olarak herhangi bir sıkıntısının olmadığını söylediğini, bu açıdan kendisinin de bir sıkıntısının olmayacağını dile getirdi. Tozan “ben belgelerimi açıklarım, gereken girişimlerimi yaparım, görüştük diye iş bitti diye düşünmek yanlış” diyerek bundan sonra izleyeceği yol konusuna açıklık getirdi.