Cumayeri Belediye Başkanı Yakup Keleş, AK Parti Cumayeri İlçe Başkanlığı’nda bir açıklama yaptı.

ÇİĞ YEMEDİK, KARNIMIZ AĞRIMADI

Keleş, “AK Parti’de seçim kazanmak kolay, aday olmak zordur. Biz en zor dönemden geçiyoruz. Allah hayırlısını nasip etsin. Bütün aday adayı olan arkadaşlarımıza Allah yardım etsin. Birçok safha var. Bizi iğnenin deliğinden geçirecekler. Allah’a hamdolsun çok rahatım. Çiğ yemedik, karnımız ağrımadı” dedi.

EN BÜYÜK HAYALİM HİZMET ETMEK

Keleş, “1999 yılında belediye başkanlığı yaptık ve öğrendik. 2004-2009 tecrübe edinme sürecimizdi. 2004-2009 arası kendi adıma ve siyaseti bilme adına yaşadığım en güzel devirdi, en güzel zamandı. Ben Cumayeri’ni tanıdım. 1999 yılları benim için kayıp yıllardı. Belediye başkanı oldum ama deprem yaşadık. Bu yaşadığımız deprem nedeni ile ayaklarımız yerden kesildi. Buna rağmen bir şeyler yapmaya çalıştık. En büyük hayallerimden birisi doğumundan ölümüne kadar insanlara hizmet vermekti. Hizmetin en iyisini götürmek için çalışma yaptık” ifadelerini kullandı.

İçindeki en büyük uhdenin Cumayeri’ne Küçük Sanayi Sitesi kurmak olduğunu söyleyen Keleş, “Her şeyin içinde olacağı bir sanayi çarşısı hayallerimden birisi. Bir gençlik merkezi olması, konferans merkezi olması gibi birçok hayalim var.” Dedi.

Cumayeri’ne yapılacak olan birçok yatırımı İSKİ’nin engellediğini dile getiren Keleş, “İSKİ’nin Düzce’ye yan bakma hakkı yok. Her şeyi yapmayı taahhüt etmişler ama çivi çakmadılar.” Dedi.

 

Haber; S.KAŞKIR