Belediye Başkanı Mehmet Keleş, mart ayında yapılacak yerel secimlere yönelik olarak adaylık çalışmalarına yerel sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek başladı. Düzder Başkanı Talat Saygılı ve Desob'u ziyaret eden Keleş, Kent Konseyi'ne her iki kuruluşu da davet etti.

Aday adaylığı sürecinde sivil toplum örgütleri ile arasını sıcak tutmak amacıyla ziyaretler düzenleyen Keleş, Düzder Başkanı Talat Saygılı'yı ofisinde ziyaret etti. Keleş, şehrin peyzaj düzenlemeleleri konusunda sivil toplum kuruluşlarından destek beklediğini ifade ederken, Düzder'i kent konseyi'ne davet etmek istediklerini söyledi. Saygılı da Başkan Keleş'e seçimde başarılar diledi.

Ardından DESOB Başkanı Kayıkçı' yı ziyaret eden Başkan Keleş, burada sivil toplum örgütlerinden oy istemeye geldiklerini, seçim gününe kadar çalışmalarına devam edeceğini söyledi. Keleş, Desob'u da kent konseyinde görmek istediklerini dile getirdi.

DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı ise kent konseyinde bulunmaktan mutlu olacaklarını, yerel seçimlerde esnafın ortak adayı olması için yöneticilerle bir araya gelip adaylarını belirleyeceklerini, şu an için belirlenen kimse olmadığını söyledi.