AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı Mehmet Keleş seçim gezilerini tüm hızıyla sürdürüyor. Aralıksız olarak gezilerini büyük bir titizlikle sürdüren ve her gittiği noktada kendisine aktarılan sorunları dikkate alarak değerlendiren ve öncelikleri belirleyen Mehmet Keleş, İl Özel İdaresi İmar Bölümü'ne ziyarette bulundu. Keleş'i İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Çalışkan karşıladı.

Keleş burada yaptığı konuşmada MHP adayı Ömer Küçük'ün raylı sistem projesini isim geçirmeden hedef aldı. İnsanlara seçim süreci içerisinde projeler vaad edilirken "Uçmamak lazım." diyerek Küçük'ü hedef alan Keleş, "Ayaklarımız yere basmalı,yapılabilecek projeleri halkımıza sunmak çok önemli." diyerek ihtiyaçların öncelik sırasına göre projelerin hazırlanması gerektiğini savundu.

Keleş "Daha ihtiyaç sıralamasında kendine yer bulamayan projelerle gündemi meşgul etmemek lazım. 17 metrelik İstanbul Caddesi'nde tek gidişli araçları zor sığdırırken havaray,monaray ,raylı sistemi önermek ancak Düzcelileri kandırmak olur. Biz Düzceliyi kandırmaya yönelik bir gayret içerisinde değiliz.Olabilecek projeleri söyleriz."dedi.


Başkan adayı Keleş ayrıca Düzce'nin ihtiyaçları çok yüksek,hizmete susamış bir il olduğunu, ancak gece gündüz çalışarak bu ihtiyaçları karşılamanın çok zor olmadığını vurguladı. İlimizi planlı büyüyen bir kente dönüştüreceklerini ,bunu da akıllı ve tecrübeli yöneticiler ile birlikte başarabileceklerini belirten Keleş bir takım siyasi kargaşalara Düzce'nin imkanlarını kurban etmezsek ,sadece ilimizin gelişmesini düşünürsek başarabiliriz." ifadelerine yer verdi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Çalışkan ise ziyaretten memnunniyet duyduklarını ifade ederek sözlerine başladı. "Hizmet için ne kadar bilgimiz ve tecrübemiz varsa sunmaya hazırız." diyen Çalışkan, ortak hareket etmenin çok önemli bir unsur olduğunu vurguladı. Çalışkan "Kim olursa olsun destek vermeye hazırız." diyerek sözlerine son verdi.

Haber;P.Yıldırım