Düzce’de yaşayan Erzurumlular Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ve Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş’in de katıldığı bir gece düzenledi. Erzurumluların yoğun ilgi gösterdiği gecede genel ve yerel siyaset de konuşuldu.
Gecenin ev sahipliğini yapan Düzce’de yaşayan Erzurumlular adına konuşan İbrahim Korkmazoğlu, Erzurumlu olmanın gereklerini Düzce’de yansıtmaya çalıştıklarını vurguladı.


Korkmazoğlu, “Dadaşlar diyarı Erzurumlu olmanın misyonunu bulunduğumuz her ortamda Allah’ın izniyle yansıtmaya çalıştık.” dedi.


Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, 30 Mart yerel seçimlerinin yalnızca yerel seçim olarak görülmemesi gerektiğini ve bunun bir güven oylaması olduğunu vurgulayarak, istikrarın devamı için destek istedi.
Kaşıkoğlu Düzce’de yaşayan Erzurumlulara da katkılarından dolayı teşekkür etti.


Kaşıkoğlu, “Burada hepimiz ev sahibiyiz. Düzce hepimizin evi. Ortak bir kültürümüz, ortak bir geçmişimiz var. Düzce sevdamız var.” İfadelerine yer verdi.

Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş ise Düzce’nin tüm azınlıklarıyla bir kültür mozaiği olduğunu belirterek, Erzurumluların Düzce’de yaptığı çalışmaları takdir ettiğini vurguladı.
Keleş, önceki döneminde yıkık kent olarak devraldığı Düzce’yi herkesin imrendiği bir kent haline getirdiğini belirtti ve 30 Mart yerel seçimlerine de değinerek projelerini paylaştı.

Keleş, “5 yıl içinde Düzce’yi gergef gibi, dantel gibi işleyeceğiz. Ve hakikaten bölgesinin yıldızı haline getireceğiz. Bu güç hem bizde, hem partimizde, hem iktidarımızda hem de Düzcemizde var. Tek eksik burayı doğru ve düzgün yönetmek, atak ve bilinçli yönetmek.”dedi.