Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Vali Ali Fidan’ı makamında iadeyi ziyarette bulundu. Belediye Başkanı Keleş’e ziyaretinde Belediye Başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de eşlik etti. Misafirlerini kapıda karşılayan Vali Ali Fidan verilen hediyeleri kabul etti.

Belediye başkanına ve meclis üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Vali Fidan, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Fidan, “Biz de tabi artık düzce de birinci ayını doldurmuş vali olarak inşallah bundan sonra hep beraber belediyemizle diğer kurum ve kuruluşlarla birlik ve beraberlik için de Düzce’ye hizmet etmek istiyoruz. Bunun için kararlıyız, hazırız. Belediyemiz bu anlamda tabi ki bizim için önemli, birlikte çalışacağımız en önemli müesseselerden birisi. Ben tekrar sayın Mehmet başkanımıza değerli meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra ki çalışmaların da başarılar dilerim. Tekrar vurgulamak isterim ki diğer kurum ve kuruluşlarla Düzce’ye hizmet üreteceğiz. Birinci önceliğimiz bu olacaktır.” dedi.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise şunları söyledi:
“Böyle gecikmeli de olsa sayın valimize ziyarette bulunuyoruz. Hem Ak Parti grubundan hem de Milliyetçi Hareket Partisi grubundan arkadaşlarımızla birlikte buradayız. Tabi sayın valimiz artık tecrübeli vali oldu, epey bir zaman geçti. Kendisine Meclis grubum adına hayırlı olsun diyorum. Düzce de yapacağı hizmetlerden dolayı da kendilerine üstün başarılar temenni ediyoruz. Düzce ye hizmet vermek için Valilik ve diğer kamu kuruluşlarıyla iş birliği içinde olmak istiyoruz. Bu nokta da hızla çalışıyoruz. Düzce sayın valimizden çok şey bekliyor, kendisi de tabi ki bu konuda tecrübeli. Bütün arzumuz temennimiz buradan üst makamlarda duysun istiyoruz sayın valimizin uzun yıllar Düzce’de kalması ve Düzce’ye hizmet etmesi. İnşallah burada epey bir valilik yaptıktan sonra daha büyük bir yere vali olarak terfi etmesini temenni ediyoruz. Bir kez daha bizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz. “
Haber:S.KAŞKIR