AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, seçim gezilerine Düzce Galericiler Sitesi Açık Oto Pazarı ile devam etti. Keleş, site esnafı ve ikinci el araçlarını satmaya gelen vatandaşlar ile sohbet etti. Galericiler Sitesi’nde Keleş’in ilk durağı Düzce Küçük Sanayi Sitesi Oto Galericiler Derneği Başkanı Yalçın Bayramoğlu oldu.

 

HER TÜRLÜ YANINDAYIZ

 

Bayramoğlu ve derneğin yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Keleş, göreve devam etmesi halinde Galericiler Sitesi Açık Oto Pazarı için çalışmaları olacağını anlattı. Galericiler Sitesi'nin kurulmasında Keleş’in büyük emeği olduğunu hatırlatan Bayramoğlu, Keleş’e destek verdiklerini belirtti.

 

Bayramoğlu, “Kurulmasında emeği çoktur. Bugünkü ziyaretinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Tekrar başkan adayı olduğunda sevindik. Her türlü de yanında olduğunu belirtiyoruz.” dedi.

 

DÜZCE BİR ÜST HALİNE GELECEK

 

Keleş ise Düzce’ye oto alım satımda üs haline getirmeyi hedeflediklerini belirtti.
Keleş, “Şehrin içinde dağınık halde oto galericileri şehir dışına çıkarmıştık. Şehir dışına çıkarırken belediye hizmeti ile çıkartacaktık. O konuda bazı eksiklikler görüyorum. İnşallah seçilirsek burayı daha çekici hale getireceğimizin vaadinde buradan buluyorum. Düzce bir üs haline gelecek. Gerek birinci gerekse ikinci el oto alım satımında merkez olma özelliği kazanacak. Bunun için de ciddi gayret gösteriyoruz. Burada da çok olumlu bir tepki aldık. Tüm galerici esnafımıza desteklerinden ötürü teşekkürlerimizi iletiyorum.” dedi.

 

ADAM GİBİ YÖNETMEYİ ANLATSIN

 

Keleş, MHP Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük’ün “Düzce adam gibi yönetilmedi” eleştirisini de yorumladı. Keleş, Ömer Küçük’ün eleştirisine ilişkin “Değerli Ömer abimiz adam gibi yönetim tabirini bir açıklar, o zaman nasıl adam gibi yönetileceğini izah eder, biz de öğreniriz.” ifadelerini kullandı.

 

Muhalefetten gelen “'Yolsuzlukları kaldıracağız' diyerek iktidar, gırtlağına kadar yolsuzluklara batmış vaziyettedir.” iddiasına ilişkin ise Keleş, şunları kaydetti:

 

“Ulusal boyuta müdahale olmak istemem. Yerel olumsuzluklar ile ilgili iddia sahiplerinin yeterli belgesi bilgisi olan getirsin koysun konuşalım. Öyle asparagasla olmaz bu işler. Geçmiş dönemde mahkemeye intikal eden bir evrakımız yoktur. Var diyen gelip koysun ortaya. Asparagas haberlere itibar edecek değiliz. Düzce halkının böyle tabansız iddialara itibar edeceğini düşünmüyorum.”

Haber; S.KAŞKIR