Kaynaşlı ile ilçe kongrelerini başlatan AK Parti’de bugün de Yığılca kongresi gerçekleştirdi. Kongreye AK Parti Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, İl Başkanı Hikmet Keskin, Belediye Başkanları, İlçe Teşkilat Başkanları ve delegeler katıldı.

Divan Başkanlığının oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün kongre mesajları okundu.

AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve Yığılca İlçe Teşkilat Başkanı Kerem Yalçıner günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı. Konuşmaların bitmesiyle birlikte Yığılca ilçesinin faaliyet ve gelir-gider raporunun açıklanmasının ardından oylama işlemine geçildi. Oylama sonunda mevcut başkan Kerem Yalçıner, delegelerin oylarıyla yeniden Yığılca İlçe Başkanı oldu.

Haber:Y.SEVER