31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında, sandık başına giden kullanan AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Karahacımusa Mahallesi’nde Şehit Teğmen Uğur Altan İlkokulu’nda oy kullandı.

Seçim çalışmaları süresince AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü’yü yalnız bırakmayan Keşir, oy kullanma işlemi ardından desteğe devam etti.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Belediye meclis Üyesi Adayları ve İl Genel Meclis Üyesi adaylarıyla bir arada bulunarak iyi bir takım olduklarını vurgulayan Keşir, seçim süreci hakkında da açıklamalarda bulundu.



 “Yoğun Bir Kampanya Dönemi Geçirdik”

Seçim kampanyası süresince yürütülen çalışmalara ilişkin konuşan Keşir şu ifadelerde bulundu:

“İyi bir takım olduğumuzu göstermek için buradayız. Yoğun bir kampanya dönemi geçirdik. Hem siz basın mensuplarımız, hem teşkilatlarımızın her kademesindeki arkadaşlarımız çok yoğun bir dönemden geçti. Bugün son sözü milletimiz söyleyecek. Saat 17.00'da sandıklar kapandığında, milletimiz ne söylediyse başımız gözümüz üstüne. Biz de yarın söylenen sözün minvalinde hareket edeceğiz. Hayırlı bir netice bekliyoruz. Milletimizin teveccühünü sahada görmüştük. Son kortejde de buna tanık olduk. Demokrasinin güzelliği son söz milletin.”



“İnsanlar İçlerine Sine Sine De İfade Ettiler”

Çalışmalar süresince, sahada edindiği izlenimler hakkında da konuşan Milletvekili Keşir sözlerini şöyle sürdürdü:

“Özellikle Sayın Bakan’ımıza ve ekibine, Belediye Meclis Üyelerimize ve İl Genel Meclisi Üyelerimize büyük bir teveccüh gördük. İnsanlar içlerine sine sine de ifade ettiler. Bunun sandığa yansıyacağına inanıyorum. Ama tabii seçmenimiz sandıkta, vicdanı ile baş başa. Hiçbirimizin cebinde değil oy. Akşam 17.00'da göreceğiz inşallah.”

Haber: İ.İ.AYDOĞDU


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ