AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, hafta sonu Düzce’ye gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Anıtpark Meydanı'nda kurulan Ramazan Sokağı'nda esnafları ziyaret ederek ildeki temaslarına başlayan Keşir, ev ziyaretlerini ihmal etmedi. Kaymakçı Köyü'nde engelli bir genç kız için yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Keşir’e AK Parti Düzce Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.  

Keşir, taziye ziyaretleri de gerçekleştirdi. Cumayeri’nde geçirdiği beyin kanaması sonucunda hayatını kaybeden Hakkı Mil’in ailesine, Müslüman Ticaret olarak bilinen Mehmet Çetinkaya’nın ailesine ve Cumayeri Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sezgin’in amcası Adem Sezgin’in ailesine taziye ziyaretlerinde bulundu. 

Keşir, iftar yemeğini ise şehit ailesi ile yedi. Şehit Cihan Aksarı’nın ailesini çat kapı ziyaret eden Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Aksarı ailesi ile birlikte orucunu açtı.

Hafız Hasan Aşık son yolculuğuna uğurlandı
Öte yandan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve yönetim kurulu üyeleri ise Dilaver Köyü eşraflarından Hafız Hasan Aşık'ın cenaze törenine katıldı. MHP Akçakoca İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Aşık’ın amcası olan Hasan Aşık, öğle namazına müteakip Dilaver Köyü Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verildi.

AK Parti İl Başkanı Keskin, "Dilaver Köyü eşraflarından Hafız Hasan Aşık'ın vefatı bizleri derinden üzmüştür. Merhum Hafız Hasan Aşık'a Rabbimden rahmet, yakınlarına da başsağlığı ve sabırlar diliyorum." ifadelerinde bulundu.