Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi’ne katıldı. Düzce Milletvekili Ayşe Keşir'in de il koordinatörü olarak hazır bulunduğu Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak yaptı.

"Krizlerden güçlenerek çıktık"
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç'ın konuşmalarının ardından kürsüye gelen İl Koordinatörü Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, dolu teşkilat toplantılarının kendisini her zaman heyecanlandırdığını söyledi.



Keşir, “Kuruluşumuzdan itibaren 16 yıldır hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını hem içeride hem dışarıda gösterdik. Dostlarımızı sevindirdik. Düşmanlarımız ise yeni Türkiye’den korkmaya başladılar. Daha partimizin kuruluşunda kurucularımız arasında başörtülü kardeşlerimiz olduğu için Anayasa Mahkemesi’ne gidildi. Çok kriz yaşadık. Ama her krizden güçlenerek ve büyüyerek çıktık. Ülkemiz üzerindeki oyunlar asla bitmeyecek. Ama bizler bu oyunların karşısında liderimizin arkasında durarak, milletimizle bir olarak bütün oyunları yerle bir edeceğiz. İnanın Sakarya ayağa kalkarsa Türkiye de ayağa kalkacak.” şeklinde konuştu.

Haber:C.ÜSTÜNER