AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında bugün Yığılca'ya giderek, Yığılcalı kadınlarla bir araya geldi. Atatürk Mahallesi seçim ofisinde gerçekleşen toplantıya Yığılca Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muzaffer Yiğit, İlçe Başkanı Kerem Yalçıner, il genel meclis üyesi adayları, belediye meclis üyesi adayları, teşkilat üyeleri ve Yığılca halkı katıldı. Yoğun bir katılımın olduğu görülen toplantıda geçmiş dönem çalışmalarının yanı sıra, projeler de anlatıldı.



Ardından sözü haklarında yapılan eleştirilere getiren Keşir, “Diyorlar ki vekiller Düzce için ne yaptı; duyuyoruz ve üzülüyoruz. Biz deprem yaşamış, yerle yeksan olmuş bir ili bugün bu duruma getirdik. Bunu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde AK Parti kadroları gerçekleştirmiştir. Sarıkaya Mağaramızı açtık, istiyoruz ki Yığılca bölgemizin turizm cenneti olsun. Bunun için Sarıkaya Mağarası bu adımın bir ilki." ifadelerini kullandı.
 


“Her parti seçime kendi adayları ile giriyor”
Açıklamasının devamında Düzce’de MHP ile ittifak yapılmadığının altını çizen Milletvekili Keşir şunları kaydetti:

"İttifak tek bir aday ile seçime gitmek demek. Düzce ve ilçelerinde böyle bir ittifak söz konusu değil. Her parti seçime kendi adayları ile giriyor. Yığılca'da AK Parti'nin adayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile Sayın Başkanımız Muzaffer Yiğit'tir. Sayın Cumhurbaşkanımızın Yığılca da emaneti Sayın Muzaffer Yiğit Başkanımdır. Bu vesile ili Muzaffer Yiğit Başkanımı önce Allah’a, sonra da siz hanımlara emanet ediyoruz. "  



Toplantının ardından Milletvekili Ayşe Keşir ve Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit halk pazarını ve esnafı ziyaret etti.
 











Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ