AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının 2017 bütçesi için TBMM Genel Kurulunda söz aldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının çalışmalarını paylaşan Keşir’i terör vurgusu dikkat çekti.

İster tek tek, ister 40, ister ise 240…
Sözlerine 10 Aralıkta İstanbul’da çevik kuvvet polislerine yönelik terör saldırısını kınayarak başlayan Keşir, şu ifadeleri kullandı. “ Şehrim Düzce’nin damadı, komşumuz Ereğli’nin evladı özel kuvvetler şube müdürü Vefa Karakurdu kardeşimizi toprağa verdik. Vefa müdürümüz şahsında tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Milli marşı ‘korkma’ diye başlayan milleti ölüm ile korkutamayacaklarını bilmiyorlar. İster tek tek, ister 40, ister ise 240, bu aziz Türk milletin evlatları, şehit olmak ile bitmeyecek, yılmayacak, vazgeçmeyecektir”

Keşir, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının 2011 yılında sosyal yardım ve sosyal hizmetlerde bütüncül politikalar üretmek anlayışıyla tek çatı altında toplandığını kaydetti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının zamanın ruhuna göre yeni politikalar ürettiğine dikkat çeken Keşir, zamanın ruhuna uygun olarak aile yapısında değişim dönüşüm göstermediğini dile getirdi.