1 Kasım 2015 seçimlerinde milletvekili aday adaylığı süreci sona erdi. 81 ilde AK Partinin milletvekili adayları listesi Yüksek Seçim Kuruluna verildi. AK Parti Düzce Milletvekili adayları da belli oldu. Milletvekili adaylarının açıklamasının ardından AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, parti il binasında Düzce Milletvekili adayları Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir ile birlikte basın açıklamasında bulundu.

Ülke refahı ve huzuru için çalıştıklarını söyleyen Keskin 1 Kasım 2015 seçimi hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi. ”AK Parti Düzce teşkilatı olarak bizler, 1 Kasım 2015 seçimi hazırlıklarını tamamladık. Bugün de aday olan milletvekillerimizi açıklayarak Allah’ın izniyle seçim startını vereceğiz. Ben buradan, aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza tekrardan çok teşekkür ediyorum. AK Partiye yakışır bir şekilde bu seçim sürecinde ve sonrasında da beraber olacağımıza canı gönülden inanıyorum”

“7 Haziran 2015 seçimlerinden Türkiye genelinde Düzce’nin en başarılı 5 ilden biri olduğunu hatırlatan Keskin, mevcut milletvekillerin çalışmaları doğrultusunda Düzce’ye kazandırdıklarını ifade etti. Keskin, “ Bu büyük teveccühe layık olmak için milletvekillerimizle büyük bir azim ve ahenkle çalışma temposuna girdik. Milletvekillerimiz, teşkilatlarımız ve belediyelerimiz ile birlik beraberlik içinde hareket etmemiz sonucunda 75 milyonu nakit, 50 milyonu yatırım olmak üzere 125 milyona yakın ödeneği Düzce’mize getirdik.” şeklinde konuştu.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Milletvekili adaylarını açıkladı. Keskin’in adayları açıkladığı sırada özellikli kadın partililer alkışlarla büyük destek verdi. “ Aynı 7 Haziran 2015 seçimlerinde olduğu gibi 1. Sıra Milletvekilimiz Sayın Dr. Faruk Özlü, 2. Sıra Milletvekilimiz Sayın Fevai Arslan ve 3. Sıra Milletvekilimiz Sayın Ayşe Keşir Hanımefendi ile tekrar Düzce’mizin ve milletimizin önüne çıkacağız. İstikrarın, hizmetin ve kalkınmanın devamı için tekrar aynı vekillerimizle Düzce’mizin teveccühünü talep edeceğiz.”



Basın açıklamasının ardından toplu fotoğraf çektiren adaylar, partililerin tebriklerini de kabul etti.