Ak Parti'de 25.Dönem Milletvekili seçimleri için Düzce'de çok hareketli bir dönem geride kaldı. 2011 genel seçimlerinde 33 olan Milletvekili aday adayı sayısı ikiye katlanarak 66'yı buldu. Özellikle dün, son gün olması sebebiyle yaşanan yoğunlukta partiye tam 22 Milletvekili aday adayı başvurusu yapıldı.

HEDEFİMİZ 400 MİLLETVEKİLİ

Başvurular dün akşam saat 19.00 itibariyle bitti ve Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin basınla bir araya gelerek ilk değerlendirmeyi yaptı. Aday adayı sayısından teşkilat olarak oldukça mutlu olduklarını ifade eden Keskin hedeflerinin parti olarak 400 milletvekilini mecliste görmek istediklerini vurguladı.

PAZARTESİ GENEL MERKEZLE GÖRÜŞECEĞİZ

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun gösterdiği istikamette çalıştıklarını kaydeden Keskin, 23 Şubat Pazartesi günü genel merkezle görüşeceklerini söyledi.

 

OY YÜZDEMİZİ ARTIRIYORUZ

Keskin, partinin her geçen gün büyüdüğünü belirterek aday adayların genel profiline bakıldığında toplumun tüm kesimine hitap ettiğini dile getirdi.

4 Ocak'taki il kongrsinde çıtayı yükseltmek için göreve geldiklerini vurgulayan Keskin, seçimlerde partinin oy yüzdesini artırmayı hedeflediklerini buna yönelik yapılan kamuoyu araştırmalarının sonuçlarınında bu düşünceleriyle paralellik gösterdiğini aktardı.

POZİTİF AYRIMCILIKTAN ÇOK…

Milletvekili aday aday sayısının fazla olmasıyla ilgili değerlendirme yapan Keskin, bayan aday adayı sayısındaki artışın kendilerini mutlu ettiğini belirterek kendilerinin bayan adaylara pozitif ayrımcılıktan çok gerçekten değer vermek istediklerini paylaştı.

İNSANLAR MUHAKEME YAPIYOR

Daha önce başka partilerde yer alan isimlerin kendi partilerinden aday adayı olmasıyla ilgili olarak konuşan Başkan Keskin, doğru işler yaptıklarını ve insanların yapılanların muhakemesini yaptığını dile getirdi.

Bilindiği üzere Ak Parti'den Milletvekili olmak için 12 bayan aday adayı 44 erkek aday adayı ve 4 engelli aday adayı milletvekili olmak için başvuru yaptı.

Haber:Y.SEVER