31 Mart öncesinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti’de, İl Başkanı Mustafa Keskin bir basın toplantısı düzenleyerek gündemi değerlendirdi.

27 Mart Çarşamba Günü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Düzce’yi ziyaret edeceğini hatırlatan ve halkı mitinge davet eden Keskin, Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü’ye ilişkin de bir değerlendirme yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’ın söylemlerini de ele alan Keskin, birçok konuya açıklık getirdi.



“Düzce Halkı’mızı davet ediyoruz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çarşamba Günü saat 12.00’da Düzce’de olacağını hatırlatan Keskin, 5 yıl daha göreve hazır olduklarını belirterek şunları söyledi:

“Genel Başkan’ımız çok sıkışık bir programda; Düzce, Bolu ve Uşak’ta bulunacak. Bizler bütün Düzce Halkı’mızı davet ediyoruz. Mitinge uzak mahallelerimiz ve köylerimizden vatandaşlarımızı taşıyacağız. 3 aylık seçim kampanyamızda, çalışmalarımız hızla devam etti. Türkiye bir yerel seçime giriyor. Bu seçimde inşallah hayırlı olan kazanır. Bizler Düzceliye güveniyoruz. Tüm seçim bölgelerimizde 5 yıl daha hizmet vermeye hazırız.”



“Düzce’de ittifak yok”

Birçok il ve bölgede Cumhur İttifakı uygulandığını, ancak Düzce’de böyle bir durum olmadığını belirten İl Başkanı Mustafa Keskin, AK Parti’ye atılan her oyun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a atıldığını dile getirdi:

“Düzce’de hiçbir ilçede, beldede, il merkezinde, il genel meclisinde, herhangi bir bölgede İttifak yapmıyoruz. Biz saygılı bir şekilde, Cumhur İttifakını zedelemeden yolumuza devam ediyoruz. MHP’li kardeşlerimizin de Cumhurbaşkanı’mıza verdiği önemi gayet biliyoruz. Onlara da teşekkür ediyoruz. Düzceli kardeşlerimizin kullandıkları oylar, akşam televizyonlarda açıklanırken, her oyun Recep Tayyip Erdoğan’a atılmış olduğunu bilmelerini istiyoruz.”



“Tarihte görülmemiş yatırımlara imza atacaktır”

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü hakkında da görüş bildiren Keskin, şunları söyledi:

“Büyükşehirleri çıkartırsak, Türkiye’de sadece Düzce’de, en yakın çalışma arkadaşlarından birini, bir bakanı, Dr. Faruk Özlü’yü, Düzce’ye belediye başkan adayı olarak gönderen Cumhurbaşkanı’mız Düzce’de tarihte görülmemiş yatırımlara imza atacaktır. Biz buna canı gönülden inanıyoruz. Ve diyoruz ki, Düzce’de yaşayanlar, hangi partiye gönül vermiş olursa olsun, hangi mezhep, meşrep, milletten olursa olsun, bu güçlü iktidara, bu güçlü adaya destek versinler”



“Bu sorunları dile getireceğimiz yer meclis kürsüsü değil”

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’ın, “Cumhurbaşkanı’mıza Düzce’yi günlük güneşlik göstermeyin. Kulağına kar suyu kaçırın, çözüm isteyin” ifadelerini yorumlayan AK Parti İl Başkanı Keskin, şu ifadeleri kullandı.

“Erdoğan Bıyık’ın, Sayın Cumhurbaşkanı’mıza bakışını bilmiyorum. Bizler teşkilat, milletvekilleri, belediye olarak sorunlarımızı kamuoyu önünde değil de, kendi bakanlarımız ve genel başkanımıza iletirken, bu çalışmaları yapıyoruz. Düzce’de neyin eksik, neyin tam, neyin yapılacak olduğunu çok iyi biliyoruz. Biz bunları herkesin önünde yapmayız, çünkü iktidar partisiyiz. Bizim bu sorunları dile getireceğimiz yer meclis kürsüsü değil. Dile getirenlere teşekkür ediyoruz. Düzce’yi ön plana çıkartıyorlar ama bizler bu işleri bitirecek olan icra makamıyız. Bunları kendi aramızda tartışıyoruz. Bir bütün olarak hem bakanlarımız, hem genel merkezimiz, hem de Cumhurbaşkanı’mızdan ne istersek alıyoruz hamdolsun.”

Haber: İ.İ.AYDOĞDU
Görüntü: E.K.DURSUN