AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, Düzce Belediyesi Erguvan Tesisleri'nde basın mensupları ile iftar programında bir araya geldi. İftara katılan Düzce basınıyla yakından ilgilenerek sohbet eden Keskin ve yönetimi, katılımları dolayısıyla teşekkür etti. Ezanın okunmasıyla birlikte oruçların açılmasının ardından sohbet eşliğinde iftar yapıldı.



"Ramazan-ı Şerif ayında birlikte olmak istedik"

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, kameraların karşısına geçerek yaptığı açıklamada, AK Parti İl Başkanlığı olarak basında emeği geçenlerle gündem dışı bir iftar programında buluşmak istediklerini belirterek, yine basına hitaben sözlerine şöyle devam etti:

"Hepinize çok teşekkür ediyoruz. Seçimden yorucu bir tempodan çıktık. Ramazan-ı Şerif ayında birlikte olmak istedik. Bizleri her zaman değerli Düzceliler ile buluşturduğunuz ve bu görevi bizlerden daha çok yorulupta yaptığınız için çok teşekkür ediyoruz." 



"İnşallah gelecek günler geçmişten daha güzel olur"

"1 Nisan'dan sonra siyaset ve çalışma zamanı." diyen Keskin, şunları kaydetti: "Bu dönem AK Parti olarak daha farklı bir siyaset yapmak istiyoruz. Toplumun her kesimiyle ilgilenip değişik görüşte kim varsa birlikte olmak istiyoruz. Sokaklara, köylere inip herkesle buluşup doğru kararlar almak istiyoruz. Amacımız budur, bunun için mücadelemize devam edeceğiz. İnşallah gelecek günler geçmişten daha güzel olur." 

Haber: C.ÜSTÜNER