Anayasa Değişikliği Referandumu için geri sayım sürerken, saha çalışmalarını hızlandıran AK Parti İl Teşkilatı, ilçe ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ‘Evet’ turları kapsamında bu kez aynı zamanda memleketi olan Cumayeri'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat başkanlarının da yer aldığı ziyarette AK Parti heyetinin ilk durağı AK Parti Cumayeri İlçe Teşkilatı oldu.


 
"Çok çalışmalıyız"
Daha önce ziyaret ettiği Kaynaşlı, Akçakoca ve Çilimli ilçelerinde olduğu gibi Cumayeri'nde de teşkilat üyeleri ile bir toplantı gerçekleştiren Keskin, 16 Nisan'da sandığa gidilecek referandum için "Çok çalışmalıyız." dedi. Cumhubaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin halka en iyi şekilde anlatılması gerektiğinin altını çizen Keskin, teşkilat üyelerinden sahada yoğun bir çalışma göstermesini istedi. Toplatının ardından ilçedeki esnafları işyerlerinde ziyaret eden AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, hem sohbet etti hem de anayasa değişikliğine ilişkin bilgiler verdi.

"Asfaltsız köy kalmayacak!"
Keskin'in Cumayeri Muhtarlar Derneği'ne yaptığı ziyarete ise çok sayıda köy ve mahalle muhtarının yanı sıra vatandaşlar da ilgi gösterdi. Keskin burada yaptığı konuşmada, 2019 yılına kadar Düzce'nin köylerinde asfalt sorununun tarih olacağını, "Asfaltsız köy kalmayacak!" diyerek altını çizdi.



Düzce Turizm Master Planı'nı anlattı
Düzce merkez, ilçe, belde ve köylerin sorun ve taleplerinin görüşülmesi amacıyla Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, milletvekilleri ve belediye başkanları ile sık sık toplantı yaptıklarını belirten AK Parti İl Başkanı Keskin, hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdüğü Düzce Turizm Master Planı konusunda da muhtarları ve vatandaşları bilgilendirdi. Master planının Düzce'nin tanıtımı ve turizmi için büyük önem teşkil ettiğini kaydeden Keskin, "Plan çerçevesinde uygulamaya geçecek projeler yeni kazanç kapılarını açacak. Özellikle köylerdeki vatandaşlarımız önemli bir gelir sağlayacak." diye konuştu.


"Forma aktarılan konulara önem veriyoruz"
Muhtarların sorunlarını kağıda dökmesi amacıyla başlattığı form uygulamasından da bahseden Keskin, formlara aktarılan konuların kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Konuşmasının ardından muhtarlara kulak veren Keskin, asfalt başta olmak üzere köylerde ihtiyaç duyulan çalışmalar ile ilgili istekleri tek tek not aldı.


Yapımı süren iş merkezini gezdi
Keskin daha sonraki durağı Cumayeri kent merkezinde yapımı devam eden iş merkezi oldu. Cumayeri Belediye Başkanı Recep Tuna ile birlikte aynı zamanda belediye hizmet binasının da içerisinde olacağı iş merkezini gezen AK Parti İl Başkanı Keskin, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.



Keskin daha sonra Cumayeri Kaymakamlığı ve Cumayeri Belediyesi'ne giderek yaptığı görüşmeler sonrası ziyaretini sonlandırdı.